Illustratie van:

Deel dit topic

Reacties

+1
GerbertXL
Zolang het achterbrugolie is kan het eigenlijk geen kwaad, vooral niet bij een wat oudere trekker, zelfs (schone) motorolie is niet echt een probleem. Met bouwmachines die bijvoorbeeld ATF olie (is vaak rood, maar dat zegt niet alles) in het systeem hebben zou ik het niet wagen, en grote hoeveelheden hydraulische olie (ook vaak in bouwmachines, meestal aardig dunner) is niet zo'n strak plan vanwege gebrek aan additieven. Trekkers met biologisch afbreekbare olie zou ik liever niet vermengen maar je moet maar net weten dat dat erin zit, maar komt niet heel veel voor.
Met DOT olie is het wel oppassen maar dat word eigenlijk alleen in remsystemen gebruikt dus je moet aardig creatief zijn wil je dat voor elkaar krijgen.
hobbyboer
Quote Reactie van @GerbertXL:
en grote hoeveelheden hydraulische olie (ook vaak in bouwmachines, meestal aardig dunner)

Of trekkers waar de hydrauliekolie gescheiden is van de rest vd achterbrug.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!