Illustratie van:

Massey Ferguson 3060 - Kachel lekt koelvloeistof

Trekker lijkt koelvloeistof te lekken. Het komt uit een pijpje achter het paneel boven het raam en lekt op de radio. Kachel wordt niet warm vandaar dat ik vermoed dat de kachel lekt. Zou dat kunnen en weet iemand hoe dit gerepareerd kan worden?

Deel dit topic

Reacties

+1
vrolijke zwaluw
Ik heb het bij mijn MF niet mee gemaakt , maar wel bij mijn New New Holland TL 80 daar was het kraantje lek wat de toevoer regelt naar de radiator van de kachel , zit ook boven in de cabine .
cyrus-van-gelder
Je kunt er makkelijk achter komen of het koelwater of condens is. Koelwater is vaak blauw/ groen van kleur. Zelf heb ik oranje koelwater in de radiateur. Koelwater ruikt ook een beetje zoetig.
Maar als de kachel niet werkt is het vrijwel zeker koelvloeistof wat lekt. Dan zal het reservoir ook wel bij gevuld moeten worden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3060 en hebben de trefwoorden koelvloeistof en lekt geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN