Illustratie van:

John Deere 2030 - Closed center hydrauliek gebruik

Even een vraagje, ik gebruik op mijn 2030 een houtkliever. Duurde een tijdje voordat ik erachter kwam dat dit een closed center systeem heeft. Dubbelwerkend ventiel op de klover aangepast zodat ie niet continu rond pompt. Nu is mijn vraag, op welke toeren ik nu het beste de tractor kan houden tijdens gebruik? Ik zet m nu op pto toerental omdat ik denk dat het beter is voor de koeling maar is dit ook zo?

Deel dit topic

Reacties

+1
Klein Rot
@Werter
Denk dat je aan 1000 motortoeren voldoende hebt. Closed center systemen hebben over het algemeen een pomp met variabele opbrengst. Pomp levert alleen olie als dat gevraagd wordt.
+1
mdoornekamp
Kan inderdaad wel met lagere toeren tal. Als de slangen beginnen te trillen, moet je iets meer gas geven

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2030 en hebben de trefwoorden john deere , hydrauliek en john deere 2030 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0