Illustratie van:

Massey Ferguson 133 - Kan je een stuurbekrachtiging inbouwen?

Mijn vader heeft een Massey Ferguson 133, wegens een schouderblessure wordt het sturen wat zwaar. Kan je een stuurbekrachtiging inbouwen in dit type? Alle tips en informatie welkom...

Deel dit topic

Reacties

basia
Even kijken op Google : Lenkung betatigung MF 133-135 ; kom je verschillende soorten opbouw-sets tegen o.a. van Ahs-Hydro- MF Hydrostat-Lenkung M 135-133

Ik zie nu dat Histoparts ook wel een set heeft (kromme vooras_)
+2
@basia koop alsjeblieft niet je spullen op histoparts. Het is het allemaal net niet. Ik raad het je ten strengste af.
hooidonk
@Lucas_Massey_Ferguson
Over het algemeen zijn ze over de stuurbekrachtigingsets van Histoparts nog wel aardig te spreken. Er is zelfs een keer een topic hier over geweest.

Koop vd Wal heeft ze volgens mij ook.

Een setje goeie voorbanden en de sturing goed op orde maken (smeren), wil ook goed helpen. Bij de 35 van m'n vader gedaan, maar die kun je zo'n beetje met een vinger sturen.
+1
casejxu
@hooidonk histoparts.com/135131-stuur-bekrachtings-set-mf135…

Zoiets? Mwa.... verwacht er niet te veel van. En speling op je stuurstang....
+1
Je kan er stuurbekrachtiging opzetten, ik zou als ik jou was even rondbellen voor een tweedehands set. Nieuw is het en niet te betalen en vaak is het namaak.
+2
Fred4130
@Lucas_Massey_Ferguson ik heb voor de Ford 5600 een set besteld bij Agriline. Heel betaalbaar, rond de € 350,-, en zit er nu 2 jr op en het bevalt uitstekend. Tot nu toe geen speling en toch al behoorlijk gebruikt. Kwalitatief wel in orde tot nu toe. Het nadeel van een cilinder ertussen i.p.v de originele hydrostatische (ik dacht danfoss??) is dat ie op de weg wat onrustiger is, maar is prima mee te leven voor die enkele keer. Komt wel rechtstreeks uit GB, dus hoe het nu gaat met die Brexit ellende gaat durf ik niet te zeggen. Met histoparts heb ik al een en ander meegemaakt , van slechte pasvorm tot helemaal niet passend met alle gezeur van dien. Mij zien ze daar niet meer.
Klein Rot
@LiesbethH
Hier is nog een leverancier: thoni.de/modell-check/?mod=MF…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 133 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN