Wie heeft ervaring met de Geohobel

Goedenavond,

Zelf wat aan het rondkijken naar een NKG machine met zaaimachine. Nu komt ook de Geohobel veelvuldig voorbij. In Nederland kan ik nog weinig informatie of gebruikers ervaringen vinden. Wie kent deze machine en heeft hier ervaring mee?

Deel dit topic

international533

Reacties

Zetor 3011
Ikzelf niet, kijk eens bij chriegel79 op YouTube, hij heeft er eentje. Heeft hierover ook veel video's geplaats en uitleg. Is wel in Zwitserland, maar wel veel nuttige info
international533
Ken zijn filmpjes, hij kan het wel goed verwoorden
+1
Ritchie
Waar wil je hem voor gaan gebruiken? Heb er wel eens een folder van voorbij zien komen op 't werk maar ik was er nog niet echt kapot van. Op de zwaardere grond heb je kans op het vormen van een zool door zo'n frees denk ik.
international533
@Ritchie Om na de groenbemester ineens naar graan te kunnen gaan, zonder andere bewerking meer uit te hoeven voeren. maar dan vooral op NKG manier
Ritchie
@international533

Oké, is dat dan bio of gangbaar?
international533
@Ritchie bio
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden zaaimachine en ervaringen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!