Gebruikte trekker wordt schaarser en duurder

Wereldwijde vraag en oplopende prijzen en levertijden van nieuwe trekkers stimuleren de vraag naar gebruikte trekkers. Tegelijk zijn die ook minder beschikbaar.

De prijs van een gebruikte trekker wordt bepaald door vraag en aanbod. In een normale marktsituatie loopt de vraag naar gebruikte trekkers tamelijk gelijk met de verkoop van nieuwe trekkers. Is er investeringsbereidheid dan worden zowel nieuwe als gebruikte trekkers goed verkocht en blijft de markt in evenwicht.
Gebruikte trekker wordt schaarser en duurder

Bron

Gebruikte trekker wordt schaarser en duurder
boerderij.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
cyrus-van-gelder
Tot zelfs de wat oudere trekkers zijn best nog wel gewild heb ik gemerkt. Een inter 644 in goede staat leverd toch nog wel wat op , viel me niks tegen dat ze voor die van mij laatst toch nog dik 6000 euro boden. Heb em toch maar niet verkocht
  • 😉😉😉😉😉😉😉
+2
Word schaarser? Zie er altijd nog zat te koop staan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , verkoop en trekkers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!