John Deere 2030 - Revisie 2030

Aangezien de carterdruk aan het oplopen si wil ik mijn 2030 vlg winter reviseren. Motorisch de cilinderbussen en zuigers vernieuwen en de kop laten behandelen. Zijn er naast pakkingen, thermostaat bussen en zuigers nog meer zaken welke ik mee moet nemen cq controleren? De kop laat ik door een bedrijf bij mij in de buurt oplappen. Miss is het verstandig de tractor te splitsen?
Ik moet ook nog een wiel lager vervangen dus het huis moet er af.
Zijn er naast de JD dealer nog meer zaken waar ik eventueel kan kijken?

Deel dit topic

Werter

Reacties

Ford revisiemotor
Bij de dealer zou ik in ieder geval weg blijven,
zij brengen een motorblok, cylinderkop, brandstofpomp, etc naar gespecialiseerde bedrijven.
Dat kun je zelf ook.
Het bedrijf waar je de kop laat nakijken, repareren, kan je ook adviseren over de staat van de overige delen van het blok.
Ton_Deere
In het geval als je al bezig ben zou ik ook kijken naar de krukas(en lagers) en de eventueele spelingen daarvan. even als die van drijfstangen. ik zou zelf ook gelijk waterpomp vervangen en controleren van de (smeer)oliepomp. stop er liever een beetje meer tijd moeite en geld in dan dat het achteraf net niet helemaal bevalt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2030 en hebben de trefwoorden john deere , thermostaat en john deere 2030 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!