Gezocht: Overmaat bussen mf 35 perkins 3 cilinder

Goedemiddag,

Ik ben een Massey Ferguson 35 met motorproblemen aan het opknappen. De trekker had een zuiger die vastgelopen was in de bus en hij heeft (onbekende tijd) nog zo gelopen. Dus de zuiger heeft met bus en al gelopen in het blok. Nu is de boring in het blok groter geworden en kan er geen standaard bus meer in met een buitenboring van 93,675.

Mijn vraag is nu of er overmaat bussen zijn (chromewandig) voor een perkins 3 cilinder.
In een boek uit 1970 hadden we een bus gevonden met en buitenboring van 93,802 die we passend zouden kunnen maken. Het onderdeel nummer van deze bus is KT3600FP X1. Alleen ben ik bang dat ik nu niet zoveel meer aan dat nummer heb. Het is ook niet mogelijk om er een gietijzeren bus pas in te maken omdat de kopbouten te dicht op de cilinderwand zitten.

Heeft iemand 1 zo'n bus liggen of kent iemand waar ik met deze vraag terecht kan.

Alvast bedankt voor de reacties

Met vriendelijke groeten,
Wouter Maat

Deel dit topic

Reacties

deerejohn
Kun je niet beter naar een compleet ander blok zoeken en daar alles nieuw in doen ,die zuigers en bussen kosten nu ook weer nie alles bij histoparts
Klein Rot
@wouter6030
Ik zou een motorrevisie bedrijf opzoeken.
wouter6030
@Klein Rot Daar heb ik het blok nu staan, maar die kon zo snel die bus ook nog niet vinden vandaar dat ik het hier vraag

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden massey ferguson , 3 cilinder en Massey ferguson 35 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0