Illustratie van:

Sulky Zaaimachine - Handleiding Sulky MS gezocht

We hebben onlangs een Sulky MP3 zaaimachine gekocht met een sulky MS zaaicomputer. Nu is de handleiding van deze zaaicomputer niet volledig en ik zou deze toch graag compleet hebben omdat het belangrijkste onderdeel mist, namelijk het instellen van de zaaihoeveelheid. Daarom zou ik graag willen weten of er iemand een handleiding heeft van de sulky MS computer die hij eventueel zou kunnen inscannen of die ik zou kunnen overkopen.
Ik heb reeds op de site van sulky gekeken en daar vind ik een handleiding voor de sulky Ultron MS welke de opvolger is van de sulky MS maar toch al heel verschillend is.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Regelaar

(klik om te vergroten)

Sulky MS zaaicomputer

Reacties

blauwe tractor
Het is zo gemakkelijk om te vinden:::

farmstore.nl/wp-content/uploads/…
Ingels
@blauwe tractor bedankt voor je reactie, dit is echter niet de handleiding die ik zoek. Ik heb eens verder gekeken op hun site en de juiste staat er niet tussen. Ik heb hen wel een mail gestuurd met dezelfde vraag, misschien dat zij de handleiding wel kunnen doorsturen.
blauwe tractor
Je moet toch echt beter zoeken kerel::

manualsdir.com/manuals/573474/…

yumpu.com/en/document/…

sulky-burel.com/tutorials-and-tips/

Mooier kunnen we het niet maken dan.
Ingels
@blauwe tractor ik waardeer het dat je helpt, maar het is toch echt een andere handleiding die ik zoek. Zoals in de tekst geschreven had ik de handleiding voor de sulky Ultron MS ook al gevonden, maar niet deze van de Sulky MS. De handleiding die je in de eerste link doorgaf zegt ook enkel MS maar lijkt wel op Ultron MS en niet op degene die ik heb zoals je op de foto kan zien.

Worst case scenario halen we het eraf en verstellen we de hoeveelheid handmatig.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Sulky Zaaimachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN