Illustratie van:

Fendt 102 - Versnellingsbak bediening zit vast

Goedendag, van onze 102 met dubbele H-bak zit het bedienmechanisme vast. Toenwe de bak van hoog naar laag schakelden zat de pook vast. Hebben de deksel verwijderd, maar de stangen met de gaffels zijn niet in beweging te krijgen. Iemand een idee wat het probleem kan zijn ?

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Je moet de koppeling en en ingetrapt vastzetten (sjorband richting vooras) anders kan er spanning staan op de bak
fendt-farmer
@Fendt926Driver , bedankt voor je reactie. Dit hadden we al geprobeerd maar daar wordt het nog niet anders van. We kunnen ook de handel van de hoog laag naast de bak gewoon schakelen.
Fendt926Driver
@fendt-farmer als de gaffels niet meer schuiven willen kan het ook zijn dat er een kogeltje vast zit voor de arretering van de gaffels.
Kun je daar iets van zien?
+1
fendt-farmer
@Fendt926Driver, we hebben het bedieni gsmechanisme verwijderd. En alle kogeltjes en veertjes vervangen. Ook de kunstofkogel van de pook is vervangen. Nu schakelt hij weer prima.
+1
Fendt926Driver
@fendt-farmer mooi dat je het weer werkend gekregen hebt.
(Bijna) alles zelf vervangen en gemonteerd?
Bedankt voor de terug koppeling.
Daar kan een ander ook nog ooit voordeel bij hebben.
+1
fendt-farmer
@Fendt926Driver, de kogeltjes bij een fendt specialist gemonteerd. Die hadden asjes om de veertjes in te drukken tijdens het in elkaar zetten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN