Kraanmachinist rijdt bovenleiding spoor bij Vught kapot, geen treinverkeer richting Den Bosch

VUGHT - Een kraanmachinist heeft op een spoorwegovergang in Vught de bovenleiding van het treinspoor kapot gereden. Door het ongeluk zijn bij de Loonsebaan drie sporen buiten gebruik. Van en naar Den Bosch is daardoor geen treinverkeer mogelijk.

Deel dit topic

Reacties

+1
langeslagdiesel
Duur geintje.
brauheist
Hoe kun je ook zo gaan rijden
+3
Fast Eddy
@brauheist

Dat is gauwer gebeurt dan je denkt.
+2
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy echt wel ja.
Je hebt zomaar wat zeiden collega's bij de rijksdienst vroeger altijd.

  • 😉😉😉😉😉😉😉😉
+3
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Mijn schoonvader had 2 weken lang een bult op zijn hoofd. Nadat hij de autolaadkraan vergeten was naar beneden te doen. Hij wilde onder een viaduct doorrijden en knalde door de klap met zijn kop tegen het dak van de vrachtwagen.
+2
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy Dan heeft je schoonvader nog mazzel gehad
  • 🥴🥴🥴🥴🥴🥴
+1
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Vrachtwagen en kraan waren afgeschreven. Hij was bang voor ontslag of om terug gezet te worden in functie. Maar er was niks loos, het had iedereen kunnen overkomen zeiden ze. Zelfs zijn hoogste baas ( de burgemeester) kwam nog langs om te vragen hoe het met hem ging.
+1
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy Dan vind ik dat ze je vader heel netjes behandeld hebben. Heb zelf wel werkgevers mee gemaakt die om een kleinigheidje zo akelig te keer gingen dat het niet normaal meer was.
Als de zo,n baas zelf wat had , werd het gauw onder het kleed geveegd he.
Daar werd dan niet over gesproken.
Vind zo,n vent het nog vreemd dat ik werk bij een ander had aangenomen.
+2
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy ik heb zelf wel eens met een MB track 1400 een gedeelte van de schuur op me werk aan puin gereden. Ik kon altijd de bocht net krijgen om te keren. Ik had alleen toen niet gezien dat ze er front gewichten op gebouwd hadden. Vond de op zichter niet zo geslaagd geloof ik
  • 😡😡😡😡💥💥💥⚡⚡⚡⚡⚡⚡
+4
henri100
Ik heb het zelf ook mee gemaakt. kraan aan het opvouwen achter de cabine komt de uitvoeder naar me toe wat die morgen wilt naar enig overleg stap ik in de cabine helemaal de kraan vergeten die nog niet helemaal was in geschoven . en een viaduct was ook te laag gelukkig had ik zelf niks maar de kraan was afgeschreven .
+1
cyrus-van-gelder
@henri100 Altijd dure geintjes
+1
henri100
@cyrus-van-gelder ik weet niet wat dat heeft gekost. want die vrachtauto zou ik die dag naar mijn werk . naar de dealer brengen.om de nieuwe op te halen die klaar stond.de dealer was er niet blij mee want die had de oude al verkocht.
cyrus-van-gelder
@henri100 dan heeft zo,n dealer toch wel eventjes een probleem dus.
  • ☹☹☹☹☹
+1
henri100
@cyrus-van-gelder ja dat klopt de dealer was niet blij mee er is een tweedehands kraan opgezet. waar de nieuwe eigenaar mee akkoord ging .maar wie die heeft betaalt weet ik niet en niemand wil het vertellen.
cyrus-van-gelder
@henri100 nee dat zal wel niet. Denk dat die dealer flink het smoor in had. De klant die accoord ging zal ook wel niet de volle mep betaald hebben. Is dus verlies voor de dealer.
+5
JarnoDrenthe
Ze waren toch al van plan het treinverkeer stil te leggen vandaag i.v.m met een storm , wat dat betreft geen verkeerde timing.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden kapot , ongeluk , vastgereden en bosch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0