David brown start goed maar dan na enkele minuten ongeveer gaat hij slechter lopen reageert niet meer op de gas. Lijkt of hij geen diesel meer krijgt

Motor david brown 1490 start goed maar dan na enkele minuten ongeveer gaat hij slechter lopen reageert niet meer op de gas,maar blijft wel draaien ,lijkt of hij geen diesel meer krijgt ,wel lang geleden dat ik de brandstof filters heb vervangen en heb een dichting stuk van servo pomp,motorolie komt in stuur reservoir (servo pomp) heeft dit er ook mee te maken?

Deel dit topic

Reacties

+1
valmet6400power
Is het niet verstandig om met de filters te beginnen en het glazen element van de opvoerpomp? Dan weet je wat..
HeitecNL
Eerste verdachte is het gaasje van de opvoerpomp. Die even schoonmaken. Als dat niet helpt: De koppelbuis tussen de beide tanks die onder de trekker zit schoonmaken. Daar verzamelt zich in de loop van de tijd vuil die de aanzuigleiding naar de opvoerpomp blokkeert.
blauwe tractor
@HeitecNL En het zeefje in de tank?????? Oeps
HeitecNL
@blauwe tractor ik heb meerdere malen brandstoftanks van zowel 90 als 94 serie David Browns eronderuit gehad, maar nooit een zeefje oid in de tank aangetroffen. Weet jij iets wat ik niet weet?
blauwe tractor
@HeitecNL Ik ging van de veronderstelling uit dat daar een zeef was , wanneer de diesel via de bovenkant aangezogen wordt zit er onderin de tank misschien toch een zeef.
+2
goeiedag eem
Tank ontluchting in de tankdop kan ook dicht zitten
Kidd
Als je zelf al weet dat je al lang geen filters meer hebt gewisseld, geef je zelf al de helft van het antwoord.
Zou je dat niet eerst eens checken voor je naar de bekende weg vraagt?? Scheelt ons weer tijd 🙄
worteljcb
Mijn 885 had een soortgelijk probleem, eerste paar minuten niks aan de hand, later slecht lopen en niet reageren op gaspedaal. Filters vervangen en opgelost.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden brandstof , reageert niet en david brown geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0