Boeren bewijzen Piet Paulusma laatste eer met trekkers langs de weg tussen Harlingen en Herbaijum

Tientallen boeren hebben weerman Piet Paulusma zaterdagochtend de laatste eer bewezen. Zij stonden met hun trekkers langs de rijksweg tussen Harlingen en Herbaijum, op het moment dat de rouwstoet passeerde.

Deel dit topic

Reacties

+8
Jotke
Prachtig!

Een welverdiend eerbetoon voor de beste en meest echte weerman van Nederland!

"Het weer is buiten, niet in een studio!" Dat is wat Piet ooit zei en wat zijn weerberichten ook altijd mooi maakten om naar te kijken! Waren er maar meer zoals Piet!

Een man met passie voor z'n vak die met beide benen op de grond bleef staan, ondanks zijn bekendheid. Iemand die snapte dat Nederlanders behoefte hebben aan een Nederlands weerbericht en niet een 90% buitenlands en met beetje geluk nog 10% wat het nu hier in Nederland voor weer zou worden.

We gaan hem missen!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden piet en trekkers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN