Startmotor gaat koud moeizaam in het rond.

Beste TF leden.
De startmotor van mijn heftruck gaat als de motor koud is veel te langzaam in het rond waardoor hij niet aan wil slaan, ik heb al veel onderdelen vervangen om het probleem te verhelpen maar geen resultaat. Als de motor gelopen heeft start hij meteen weer.
Er ligt een perkins motor in. (Ad4.203)
-De startmotor is gereviseerd.
-nieuwe zware startaccu van optima zit erin.
-nieuwe dikkere kabels op de accu.
-net alle olie en filters vervangen.

Heeft iemand nog een idee wat het probleem kan zijn?

Deel dit topic

Reacties

John89
Boss heftruck

(klik om te vergroten)

Dit is de heftruck.
Klein Rot
@John89
Als de heftruck erg koud is is de hydrauliek olie ook koud en zal daardoor moeilijker rondgepompt kunnen worden door de startmotor
@John89
Als die koud is betekent het dat die al n tijdje(24uur) niet gelopen heeft. Het kan zijn dat die lekstroom heeft. Dan moet je n keer de accukabel eraf halen na het uitzetten. Anders misschien n keer compressie meten.
John89
@Trekker chauffeur we hebben er een massaslot op.
redeagle14
@John89 meet de start stroom maar eens op. En leg een massa kabel aan de aluminium achter deksel van de startmotor. Vaak zit daar al een messing bout.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden startmotor , onderdelen en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0