Video: Krone: Balen in de rij

Machinefabrikant Krone heeft een gps-gestuurde balenafleg ontwikkeld voor de BaleCollect balenverzamelwagen. Dat betekent dat verzamelde balen nu ‘op lijn’ gelost kunnen worden.


Bron

Video: Krone: Balen in de rij | Melkvee.nl - Nieuws en kennis voor de melkveehouder
melkvee.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
Van-Epscheuten
Lijkt me ook wel makkelijk in silage. Hoeft de wikkelaar veel minder rond te touren.
+1
MaxxuM4ever
Ben benieuwd of deze optie veel gekocht gaat worden. Hier hebben ook wel persen met verzamel wagens gereden maar allemaal weer verdwenen. Terwijl op de kleine Nederlandse akkers de balen dan gemakkelijk mee naar de kopakker meegenomen kunnen worden. Zou het op grote akkers ook niet teveel pers capaciteit kosten als de trekker ook nog een verzamelwagen mee moet trekken en het land?
2850Johndeere6R
@MaxxuM4ever Jimmink Kolhorn heeft toch pas nog een nieuwe verzamelwagen gekocht?
+1
MaxxuM4ever
@2850Johndeere6R O dat wist ik niet, is ook niet onze vaste loonwerker en zit niet zoveel in onze hoek van de polder, in nood springt hij wel eens bij met bietenrooien voor onze loonwerker, zodoende zijn onze bieten ook wel eens door jimmink gerooid.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden balen , krone , balenverzamelwagen en Balenladen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!