Illustratie van:

Giant 452T - Traag op het gas afstellen rijpedaal

Hoi,

Wij hebben een giant 452 xtra HD shovel, nu heb ik een aantal uurtjes op een andere giant 452 gewerkt en nu viel mij op als je bij die het gas indrukt hij meteen begint toeren te maken en begint te rijden dat rijd veel gecontroleerder en soepeler als die van ons. Dit is met die van ons veel slomer, is dit op de een of andere manier af te stellen?

Ik hoor graag

Gr Thomas

Deel dit topic

Reacties

RobVolvo
Ja door met toeren vd motor en het wegrij moment op de pomp wat te verstellen kun je er (bij wijze van) een heel andere shovel van maken. Kijk ook even of het mechaniekje onder het gaspedaal niet heel ruim is, de eventuele ruimte die erop zit komt dit ook niet ten goede..
Yanmarthomas
@RobVolvo aha. Hoe kun je dit afstellen?
+1
RobVolvo
@Yanmarthomas Motortoerental is gewoon het stelschroefje wat de gashevel als aanslag heeft. En op de pomp moet je meen ik de aanslag van de spiegelplaat wat verdraaien, welke dit zo is kan ik je zo 1 2 3 even niet meer zeggen... 😅
joske1980
Hadden ze zelfde motor of 1 met uitlaat gebeuren en 1 zonder?
Wel of geen. Elektrische gaspedaal tegenwoordig?
Yanmarthomas
@joske1980 het zijn identieke machines waar ik her verschil op gevoeld heb.
+1
valmet 605
Ik heb 3 verschillende giants van exact dit type gereden zit bijna geen vergelijken bij zoveel verschil.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant 452T en hebben de trefwoorden shovel , giant , hoi , gaspedaal , afstellen , gas en toeren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.038