Illustratie van:

John Deere 3640 - Hydraulisch probleem wanneer de trekker in lo staat

Goedemorgen allen,

Ik heb een vraag over mij jd 3640

Sinds kort heb ik een hydraulisch probleem wanneer de trekker in zijn lo staat ( hi lo versnellingsbak met bediening op de pook )

In hi is er niks aan de hand, maar wanneer ik naar lo schakel gaat na een poosje het transmissie lampje branden en krijgt de hydropomp voor geen olie meer, met als resultaat dat er niet meer gestuurd kan worden en de hef bedienen.

Olie in de bak is op peil en filter vervangen.

Ik vermoed dus dat het probleem dieper zit, welke dingen kan ik testen / uitsluiten voordat de hele trekker uit elkaar moet ?

Heb al veel aan de trekker gedaan en gesleuteld maar van de hi lo weet ik weinig.

Zijn er hier mensen met verstand van de hi lo ?

Gr wim

Deel dit topic

Reacties

3130ls
Ik vermoed dat er dan een leiding in de bak lek is die de olie als je hem naar z’n low schakelt gewoon in de bak spuit zegmaar. Dan gaat de olie van jou pomp niet meer naar de pomp maar blijft in de bak. Dan zal toch de omgeving van de achter brug vulpomp nagekeken moeten worden
+2
@3130ls klinkt logisch! Is ergens manier om dat te controleren zonder de halve trekker uit elkaar te halen ?
+1
Tom VB
wimschreijenberg@gmail.com ">@wimschreijenberg@gmail.com Je kunt eerst meten op je schakeldeksel om een idee te krijgen. Een deere dealer kan dit zo voor je doen.
3130ls
wimschreijenberg@gmail.com ">@wimschreijenberg@gmail.com op je schakeldeksel de druk meten. Die moet 10 bar zijn met (ik dacht 1500 toeren) en als je overschakeld mag hij een fractie zakken maar moet direct weer die 10 bar hebben
john deere 5020
Hilo lek

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3640 en hebben de trefwoorden trekker , john deere , versnellingsbak , oliedruk , transmissie , testen , lampje , bediening , vervangen , hydraulisch en hydropomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!