Illustratie van:

Agria 1600 - Olie uit schakelstang

Ik heb pas een agria 1600, ik dacht een beetje opknappen. Ik ben begonnen met olie wisselen, er kwam 300cc oude stinkende olie uit, en heb er 1,2 liter sae 80 gl1 in gedaan, iets anders had ik niet liggen. Verder niets mee gedaan, volgende dag een plas olie onder het stuur. Blijkt uit de stang te komen waar de schakelstang in zit voor de aandrijving frees uit en aan te zetten.
Ik heb hem eens gestart, maar toen was net een fonteintje, pruttelde olie uit.
Vond het wel gek, ik weet zo niet wat ik hier aan moet doen. Volgens de tekeningen zit er ook geen keerring of iets tussen daarvoor, of heb ik dat verkeerd?

Deel dit topic

Reacties

robert-nijland
Hier zeikt de olie dus uit, vanzelf maar ook als die loopt.

(klik om te vergroten)

Hier zeikt de olie uit
MatthiasT
Er zou normaal wel iets moeten tussenzitten. misschien demonteren?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agria 1600 en hebben de trefwoorden olie , tekeningen , stuur , Opknappen , aandrijving , agria en frees geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!