Illustratie van:

John Deere 2040 - Vervangen van keerringen torsie as

Hallo allemaal, ik ben de keerringen van de torsie as aan het vervangen. Nu krijg ik die paarse niet terug in de bus. De paarse is 6,7mm dik en de oude is 5 mm dik. Op foto zie je de oude transparante en de nieuwe paarse. Kan iemand mij verder helpen met wat tips, wat ik moet doen? Groeten

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Is voor op een as van 25.5 mm

(klik om te vergroten)

Links 6.7 mm dikte en rechts 5 mm dikte

Reacties

Clkman
Niemand? Ander bussen er misschien in?
+1
Trekteurke
Normaal met wat goed duwen moeten deze erin kunnen, er bestaat ook een andere soort dichting die er ook in past en die wat zachter is.
+1
2850Johndeere6R
Er zijn verschillende keerringen te krijgen, althans dat wij een jaar of 12 terug mee bezig waren hadden we ook de verkeerde mee gekregen.
Ik weet niet of er nog verschillen zitten tussen die van de MC1 en de SG2 versies. Misschien dat @johndeere 2650 het weet.
+2
johndeere 2650
@2850Johndeere6R mc1 en sg2 zijn hetzelfde frame is zelfde.als je op jd parts kijkt zie je dat er 3 soorten kunnen zijn.
Clkman
Ik heb de bussen eruit gekregen, zelfs op de werkbank kreeg ik ze er niet. Ik heb nu een volledige nieuwe set met torsie as, bussen en keerringen besteld op koop van der wal. Hopelijk lukt het🤞🏻. Bedankt voor jullie reacties

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2040 en hebben de trefwoorden john deere , dik en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!