Ford 4100 - Schurend geluid bij remmen

Bij onze Ford 4100 is er een schurend geluid tijdens het remmen.
zijn deze remmen indien nodig gemakkelijk te vervangen?

Deel dit topic

Petrus J.

Reacties

jammermaarhelaas
Heb je dit al lang?
Heb je recent de olie gepeild of vervangen? Indien vervangen, welke soort heb je er in gedaan?
Petrus J.
Nee de olie heb ik nog niet gecontroleerd of vervangen zou het daarmee te maken kunnen hebben?
jammermaarhelaas
@Petrus J.

Ja, bij een gebruikt gekochte Ford waarvan ik de geschiedenis niet ken had ik aanvankelijk dat de remmen als het ware "stotterden". de oude olie er af gelaten, nieuwe juiste olie er in en het was over.

Je kunt natuurlijk de remschijven controleren door ze te demonteren, maar dat is behoorlijk wat werk en als je er 40 liter olie aan waagt, kost je misschien een keer € 200,- dan weet je na een aantal draaiuren of het daar aan gelegen heeft. Maakt het geen verschil dan kun je die olie eventueel opvangen en na reparatie weer opnieuw gebruiken.
Petrus J.
@jammermaarhelaas Ok bedankt voor uw reactie ik ga zeker het oliepeil controleren en daarna verder kijken om het te verhelpen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4100 en hebben de trefwoorden ford , remmen en geluid geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!