Illustratie van:

Guldner A2K - Maten stuur en verkooppunten

Ben op zoek naar een nieuw of goed stuur voor mijn Guldner A2KS of de exacte maten hiervan. Op Guldnerparts en Histoparts komt mijn type niet voor of niet genoemd. Vandaar deze vraag.
Tevens weet iemand hoe je dat nieuwe stuur dan goed kunt afstellen. Ben een beginner dat merk je misschien wel.

Deel dit topic

Reacties

kramer
Informeer dan hier maar.
guldnertraktor.nl/
basia
Delegro heeft hem ook wel denk ik ; kijk maar eens op hun web site
+2
MANAckerdiesel
Wat bedoel je met afstellen? Je schuift het stuur over een as en blokkeert het met een buispen. Wat wil je er dan nog aan afstellen?
basia
@MANAckerdiesel
Ik denk dat een stuur meestal op een conisch asgedeelte zit met een spie .
Met een spanstift heb ik eigenlijk nog nooit gezien
MANAckerdiesel
@basia bij mijn MAN is het met een spanstift en aangezien de Guldner A2K dezelfde basis heeft (motor en transmissie) denk ik dat het stuur ook wel hetzelfde zal zijn. Maar meestal zit het idd op een conisch asgedeelste met een spie.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner A2K en hebben de trefwoorden guldner , stuur , afstellen , type en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!