Meer vermogen en intelligentie en een nieuwe cabine voor CLAAS LEXION maaidorsers

Nieuwe cabine, meer vermogen en nieuwe CEMOS automatische functies voor CLAAS LEXION.
Drie jaar na de marktintroductie krijgen de modellen van de LEXION maaidorsers een grote technische update. Vanaf 2023 wordt het LEXION programma uitgebreid met de krachtige hybride LEXION 8600 met een kanaalbreedte van 1700 mm, de LEXION 5500 MONTANA en LEXION 7700. Bovendien worden alle LEXION modellen voorzien van een nieuwe cabine, meer motorvermogen voor een aantal modellen en een groter volume van de graantank.
Sinds de introductie van de LEXION serie in 1995, vormen deze maaidorsers een benchmark met betrekking tot vermogen, efficiëntie en veelzijdigheid. Met de presentatie van nieuwe modellen met APS SYNFLOW WALKER en APS SYNFLOW HYBRID in de zomer van 2019, wist CLAAS opnieuw de grenzen te verleggen. Nu worden de vier series van de LEXION verder uitgebreid en opnieuw op topperformance afgestemd met nieuwe uitrustingsfeatures en hogere vermogens.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden lexion , zomer , claas , cabine , vermogen , meer vermogen , hybride en claas lexion geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!