Illustratie van:

Schuitemaker Rapide 130 - De messen willen er niet in

We willen wat gras inkuilen met de messen er in, nu willen de messen wel uit maar er niet in, er gebeurt niks als je de hendel bedient, de kraan staat open. Je hoort niet dat het systeem druk vraagt als je de messen wilt inschakelen, wat je wel hoort als je op messen uit drukt. Weet iemand welke spoel het is, zodat we ze er met de hand in kunnen draaien?

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Heb je de wagen op ls of hydrauliek hendel...
Anders bedieningskast de messen op uitklappen zetten en de hydrauliek andersom op druk zetten
rubencasecs
@Fendt926Driver heb de slangen omgedraaid, de druk blijft er dan alleen niet op staan
casejxu
Ben je der mee wezen groenvoeren? Dan zou ik de krik er eens onder zetten. En dan met een balk de messenbak op drukken. Klinkt waarschijnlijk dat ie niks doet omdat ie eerst de stikstofbollen op druk gaat brengen. Heb wel vaker gezien dat ze verkleefd aan die ronde buis zaten
rubencasecs
@casejxu met het omdraaien vd slangen kan ik de messen erin doen, ze gaan alleen bij wat gras er meteen uit, op de 1 of andere manier blijft dan de druk er niet op
casejxu
@rubencasecs okee🤔🤔 dan weet ik het zo niet 😅
RaHeados
@rubencasecs houd die geen druk op de meter dan? Je moet net zo lang druk geven tot op de meter bij de juiste hoeveelheid staat. Anders kan het zijn dat ze er in zitten maar wat je zegt gelijk terug komen.
rubencasecs
@RaHeados heb de slangen omgedraaid, zo kon ik de messen erin doen, maar dan blijven ze dus niet op druk
+1
Siete
Meinderts Warga even bellen.
Krijg je vast en zeker meteen een antwoord waar je mee verder kunt!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Rapide 130 en hebben de trefwoorden rapide , kraan , gras , schuitemaker , schuitemaker rapide , inkuilen , gras inkuilen , druk en hendel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
797