Illustratie van:

Fordson Super Major - Gezocht onderste hefstang delen Super Major

Ik ben op zoek naar twee stuks onderste hefstangen, voor links en voor rechts. Volgens mij zijn ze identiek (beiden linkse schroefdraad). Dus de gegoten vorkjes die om de heflat vallen.

Deel dit topic

Reacties

Hanomag22
Kijk eens bij koop van de wal. Stonden vorig jaar nog nieuw verkrijgbaar op de site
sjorsthissen
@Hanomag22 Dank voor je reactie. Heb ff gekeken bij Koop van der Wal. Staat wel een vork op, maar dat is een verkeerde met binnendraad. De super major heeft het ook precies andersom als bij de latere Fords, dus vorkje heeft buitendraad. Bij de meeste types is dit juist de kant met binnendraad.
Hanomag22
@sjorsthissen heb ff gecheckt. Je hebt gelijk. Ik had het anders in m’n hoofd. Ik denk dat je bij een donor trekker moet zoeken. Kan me geen beschikbare imitatie voor de geest halen. Ik denk dat je bij de bekende namen moet vragen in nl of anders Richard Pocock in Engeland eens moet proberen.
+1
FORDSONsupermajor
Probeer eens bij tijhuis Ootmarsum trekker-onderdelen.nl
Robpowermajor
@FORDSONsupermajor is toch tijhuis albergen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major en hebben de trefwoorden super , super major , hef , fordson , gezocht en fordson super major geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!