Gezocht: Tractorstoel

Als je een nieuwe tractorstoel moest aanschaffen voor een fendt 307, wat voor iets kies je dan, Grammar, Granit, luchtgeveerd of mechanisch? Wat is een goede koop tot bv 800 euro?
Harrie van Cranenbroek

Deel dit topic

Reacties

roscho
Er is nogal verschil in prijzen. Ik denk dat je het af moet laten hangen van wat je met de trekker doet. Een hobbytrekker waar je hooguit een uur per week op zit, kan best toe met een mechanische goedkope stoel. Zit je er de hele week, 8 uur per dag op, dan zou ik daar een stoel met betere vering en betere instelmogelijkheden op zetten, dus een luchtgeveerde. Moet je dan nog veel achterom kijken (bijv. ploegen), dan is het handig dat de stoel een stukje kan draaien.
Ik kan niet beoordelen of er dan veel verschil is tussen de verschillende merken, daarvoor zou je moeten proefzitten. Ik ken alleen de Grammer en daarover ben ik goed tevreden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt en granit geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!