Loonwerkerstarieven voor mestrijden maaien schudden harken en oprapen

Beste mensen op dit forum. Ik moet voor school loonwerkerstarieven weten. Het gaat op mestrijden met sleepslang, maaien, schudden, harken en oprapen. Als het kan graag prijs per ha en per uur. Wie zou mij hier mee kunnen helpen?

Deel dit topic

Reacties

+4
bart-spies
Als ik het zelf had moeten doen had ik de telefoon gepakt en een loonwerker opgebeld. als je zegt dat het voor school is dan komt er vast wel wat boven tafel
2850Johndeere6R
Is een beetje lastig te zeggen zo rond deze tijd aangezien het mest seizoen en gras seizoen nog beginnen moet denk ik dat weinig boeren de tarieven al weten
casejxu
Idd max. Zou zelf wat loonwerkers afgaan. Dit geeft t makkelijkst een antwoord. Groeten aan je vader trouwens van een oud collega!
+1
GerbertXL
4 elements hark €130 per uur, per hectare doe ik niet aan. Maaien met een ouwe 2,80 €65 per uur als ik het me goed herinner. Oprapen heb ik voor €105 gedaan de laatste keer geloof ik.
Maar ik doe het niet heul veul en anders vooral kleine klusjes waarbij ik wel aardig uren maak maar niet heel veel presteer dus dat vertekend het een beetje.
labella
Quote Reactie van @GerbertXL:
Oprapen heb ik voor €105 gedaan

kom je dan met de kruiwagen? 2 jaar geleden betaalde ik voor alleen een snijwagen al 200 euro + 80 euro voor aanrijden.
JohnDeere5085
@labella als je veelal kleinere stukjes heb en niet zo veel hectares kan maken ligt de prijs natuurlijk ook wel anders als dat opraapwagen rond kuil rond racet.
+4
GerbertXL
@labella lees nog eens een keer wat ik heb neergezet. Ik ben tevreden.
+6
casejxu
@GerbertXL daarom reageer ik op zulke dingen dus niet met tarieven.... je lijk het toch nooit goed te doen
+13
GerbertXL
@casejxu ik voelde het al wel aankomen maar het interesseert me geen loer wat een niet-klant van mijn tarieven denkt.
TurboTurbo
In het KWIN handboek staan als ik het goed heb basistarieven of kostprijsberekeningen die je als basis aan kunt houden. wur.nl/nl/show/…
+2
TurboTurbo
Via deze link het hele boek, staan best wat prijzen in die je zoekt: maken.wikiwijs.nl/bestanden/1121264/…
Pagina 94/95/96
+1
max-breebaart
@TurboTurbo kijk hier heb ik wat aan. Heel erg bedankt.
+2
casejxu
@max-breebaart heb ook even snel gelezen. Let wel er staat dat er rekening is gehouden met diesel prijs van 1.02 euro. Is niet heel actueel!
radium45
Leg je vraag neer bij deloonwerkdokter.nl/
Die hebben alle tarieven van zowel lokaal als provinciaal en landelijk van alle voorkomende werkzaamheden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden sleepslang , school , schudden , oprapen , maaien , harken en Mestrijden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.606