Inventarisatie Tractorfan barbecue !

Beste leden,

Het is al meermaals ter sprake gekomen en ook dit weekend weer. Ook ik heb het er al eens over gehad. Dan heb ik het natuurlijk over de TF barbecue!

Zoals het spreekwoord luidt; geen woorden maar daden, dus bij deze zou ik graag een inventarisatie willen doen voor de mensen die hier interesse in hebben.

Een exacte datum en locatie is er nog niet, al zijn er wel ideeën. Ook is er nog niet bekend welke leden dit organiseren.

Ik wil best een barbecue organiseren en hier tijd in steken, maar weet niet of er nog andere leden zijn die het ook mee willen organiseren? Deze mensen mogen zich dan gerust melden!

Qua drukte op de bedrijven zal het waarschijnlijk in de herfst plaats vinden, alhoewel het weer dan wel een risico is.
Voor meer ideeën over datum/ plaats/ locatie zie ik het wel in de reacties voor bij komen.

Dus wie heeft zin in een lekkere en vooral gezellige barbecue??

Terwisscha

Deel dit topic

Reacties

+2
rickboer blija
Ik ben voor
+2
tractortje
Het aandeel belgen moet misschien ook rekening mee gehouden worden ?
+7
newholland6640
@tractortje

Belgen wilden zich graag afscheiden, moeten ze het nu ook maar voelen.
Grapje natuurlijk.
+2
tractortje
@newholland6640 hahahaha die zit wel 😃
Terwisscha
@tractortje Zijn ook Duiters, Denen, Amerikanen en nog vele andere internationale leden.....
rickboer blija
@Terwisscha ik denk dat als we een gemiddelde pakken, we in de grote oceaan uitkomen
+1
Terwisscha
@rickboer blija Wordt het een cruise....
We kunnen niet met iedereen rekening houden, klopt.
tractortje
@Terwisscha als het doorgaat wil ik gerust wel paar 100 km rijden hoor 😃
Albert Peters
@tractortje enkele reis 350 km is wel veel voor jou om ff te bbqen
+1
Bert-Landini
Goed idee reken maar op mij.....groet Bert
+4
1046
Pak al vast 🍻en 🍿
+1
Welten
Ja lijkt me wel gaaf
+1
JD-4450
@Welten kunnen we carpoolen
+1
Welten
@JD-4450 welke tractor pakken we dan
JD-4450
@Welten zal aan het weer liggen 😄
+2
arjanvw
Ik doe mee, wil ook wel helpen organiseren, maar zoals eerder aangegeven kan het bij ons, maar locatie is niet echt centraal. Denk zelf dat de voorzomer (voor 15 juli) een betere tijd is. Na die tijd tot in de herfst zijn de akkerbouw leden erg druk.
+2
yoohan
@arjanvw
Haha, sorry ik moest wel even grinniken. "Niet echt centraal" is een understatement zie ik op de kaart 😁
arjanvw
+1
RolandK
@yoohan Precies mijn gedachte bij het einde van de wereld nog even een paar kilometer verder dan ben je er 😛
@RolandK Vanaf smilde ben je er zo 😅
RolandK
@MaartenMandemaker Was de vorige keer toch zeker een uur rijden ookal weet ik het niet meer helemaal zeker is ook al weer jaar of 2 geleden dat ik daar was.
+1
zettelmeyer
@arjanvw bij @MaartenMandemaker toch dan wil ik ook wel helpen
arjanvw
@zettelmeyer moet Maarten wel goedkeuring geven!
1046
@arjanvw als er bier en eten is , is dat toch wel goed😅
@arjanvw Ik gooi het in de groep 👍
+3
yoohan
Gezellig hoor, is alleen lastig om van de grond te krijgen, is al vaak geprobeerd. Ik denk gewoon een datum prikken midden in NL en wie er kan die komt en anders niet 😀
+4
1046
@yoohan preciessss, dat dus , en nie elke x weer een topic starten, voor de 1 is et te ver, de ander heeft een lekke band van zijn fiets, ga zo maar door, gwoon lokatie en tijd em bam💥 dan komen de echte diehards wel
+3
Terwisscha
@yoohan gaat zeker lukken💪 als je het maar graag genoeg wil
+3
yoohan
@Terwisscha
Ik bewonder je doorzettingsvermogen, maar ik denk dat je vraag te 'open' is. Bijna iedereen heeft wel interesse, als de datum en locatie maar past.

Denk dat stap 1 een datum is icm een locatie die redelijk centraal ligt.
+1
Wybren de vries
@yoohan als ik op de kaart kij is het midden van Nederland ongeveer bij hardewijk.
+2
radium45
@Wybren de vries Omgeving Stroe is het centrale punt ongeveer.
+4
PieterA
Eerst de eerste snede in de kuil en dan een dag of 10 er na. Ik ben voor!
+1
jesperb
Ik ben voor!
jd3140jb
Zomaar een wild idee : En als de Belgen nu eens hetzelfde doen in België, op dezelfde dag, en dan een livestream maken met Nederland, en eventueel (uiteraard) met leden die wat verder op de wereld verzeild zijn geraakt. 't Is wel niet helemaal hetzelfde als werkelijk fysieke contacten (een digitale handdruk kan een fysieke nooit evenaren), maar het kan een alternatief zijn. Of wordt het zo allemaal te ingewikkeld? Ik heb wel gemerkt dat er al veel digitale pintjes (pilsjes) zijn uitgedeeld. Ze moeten alleen nog gedronken worden 😄 (cfr. "het volgende pilsje is van...")
+5
wim-same
@jd3140jb Ik vind dat de Belgen er ook gewoon bij moeten kunnen zijn.
+6
cyrus-van-gelder
@wim-same vind ik ook Wim. Ze doen anders genoeg leuke en nuttige bijdragen aan Tf.
Ook altijd wel leuke commentaren enzo. Dus van mij mag het.
  • 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
+2
jd3140jb
@wim-same Graag. Het was ook maar een idee. En bij nader inzien inderdaad te ingewikkeld.
+1
fendtfarmer412
Ik ben voor
+1
casejxu
Ik ben der bij!
Hobby boertje
👍🏻
bart-spies
.+1
+3
NewHollandErik
Middenin Nederland, dan kom je toch al gauw bij de prachtige Gelderse Vallei uit!
+2
DANOONTJE POWERR
@NewHollandErik wanneer worden we bij je verwacht?
+1
deutz dx 610
Ik ben ook voor👍
+2
Albert Peters
Heel leuk idee
jehan
Veel succes met de organisatie jongens
+1
trean
Goed idee, ik wil wel mee,
Als locatie zou ik willen voorstellen om het in het groene hart te houden, dat is voor alle tf ers goed te bereiken, dus ook de Belgen als @Gavrie Willemsen en @erik9831 en natuurlijk @stijn-de-bock. Voor de tfers uit het noorden is het ook wel te doen.
Ik wil voorstellen om het bij @wim-same te houden, die heeft een mooie kapschuur voor de bbq, dan kan het ook doorgaan als het regent, verder kunnen de vrouwelijke tf ers en de vrouw/vriendin ook mee aangezien die vast wel van het toilet in huis gebruik mogen maken. Er zal vast ook wel een ruimte zijn waar de kleine kinderen veilig kunnen spelen en er zal ook wel redelijk wat parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Als de vrouwen mee mogen hebben de meeste tfers gelijk een chauffeur voor de terugreis.

Als datum lijkt mij een vrijdagavond of zaterdag eind mei of begin juni wel handig, dan is voor de akkerbouw het zaai/poot seizoen wel grotendeels voorbij, en het is nog voor de aardappelselectie en ook nog voor de tulpenoogst,
Voor de melkveehouderij blijft het toch lastig, in de praktijk loopt de eerste snede landelijke gezien zo over in de tweede, als de laatste melkveehouders op wat koudere/nattere grond nog bezig zijn met de eerste snede kunnen de boeren in het zuiden die om de 4/5 weken maaien al bezig zijn met de tweede snede, en dan benoem ik weidende boeren nog geeneens. De herfst is voor de loonwerkers en akkerbouwers al geen optie, sommige tfers gaan al eind augustus voor de maïsoogst naar Duitsland
+6
casejxu
@trean ik zou t eerst lekker bij alleen de leden houden😅
trean
@casejxu misschien dan maar vlakbij een grote stad houden, dan kunnen de vrouwen lekker shoppen en de mannen aan het bier, hebben de meeste tfers alsnog een bob.
Ik denk dat het sommige tfers tegen zou kunnen houden als er geen rekening worden gehouden met de wederhelft en kids,
Als ze wel mee mogen snappen ze na de bbq misschien beter waarom de tfers tractorfan zo leuk vinden.
+4
a3vandiejen
@trean Als de datum past kom ik ook zeker, maar bij Wim zal waarschijnlijk niet gaan ivm organiseren van de Same dag. Maar ook Wim zijn gezondheid.
Maar Wim kan dit beter zelf toelichten. @wim-same
+1
trean
@a3vandiejen oké maar misschien weten jullie wel een andere mooie locatie bij een andere tfer in de buurt, het is in ieder geval wel lekker centraal en ik denk dat we ook een beetje naar de kosten moeten kijken, een tf er zal waarschijnlijk de locatie gratis aanbieden
+1
a3vandiejen
@trean De mannen van Oudewater met de Same's zitten allemaal in de organisatie van de Same dag. Dat gaat hem niet worden. Maar kom daar niet vandaan dus weet ook eigenlijk niet welke TFers er in de buurt zitten.
+2
trean
@a3vandiejen
Ik zeg ook niet dat ze het moeten organiseren, dat wil @Terwisscha volgens mij doen, ze moeten alleen een locatie beschikbaar stellen.
als ik een paar namen van redelijk actieve tfers uit die omgeving zou moeten noemen kom ik op @Corne S @fendt308-driver @mf 6150
+2
wim-same
@trean Ik wil best graag mee werken met de organisatie hoor.
+2
a3vandiejen
@trean Dat begrijp ik hoor, maar we zijn al druk zeg maar, ...maar als je dit van de grond wil krijgen begint het met een locatie inderdaad.
+2
trean
@a3vandiejen locatie en een datum prikken denk ik, dan kunnen veel tfers ook duidelijker aangeven of ze komen en wie ze meenemen
+1
1046
@trean vooral datum
a3vandiejen
@trean Zeker..
+4
wim-same
@trean Helaas kan ik niet zoveel auto's en mensen verwelkomen. het parkeren is al een probleem bij ons op zeer slappe veengrond. bovendien zit ik ook met mijn eigen gezondheid. Ik stel dan voor om het meer in het midden van het land te houden, op een locatie die dan misschien ingehuurd word, maar wel geschikt is voor zo veel mensen en aurto's. Het lijkt mij wel leuk als ook de aanhang mee kan komen. Ik wil ook best meewerken aan de uitvoering en de organisatie, maar helaas kan dat niet met zo'n grote club bij mij op het erf.
+2
trean
@wim-same snap ik, ik vind het ook lastig in te schatten hoeveel tfers er komen, misschien is een loonbedrijf wel een goede plek, of een melkveebedrijf met een educatieve tak of een andere boerenfeest locatie, misschien kunnen we het wel combineren met een Trekkertrek.

Misschien is er wel een plek waar jullie vaak pauze houden met de toertochten met oldtimers is jullie omgeving.

Misschien samen doen met het historische festival in Vreeland of een vlakbij een andere oldtimer evenement. Dan is er ook iets meer te doen en dan is het voor de tfers die ver moeten rijden ook echt de moeite waard om, een enkele reis van 2 uur te maken.
+1
wim-same
@trean Same met b.v. historisch festival Vreeland lijkt mij niet zo'n goed idee. Hel lijkt me juist leuk met alleen maar TF-ers. Vreeland is veel te groot, en verspreiden de mensen.
1046
@wim-same is ook meeliften op de rug van een ander
+1
wim-same
@1046 maar het leuke is dan toch, dat je echt met TF-ers onder elkaar ben. nu nog een leuke locatie.
+3
Terwisscha
@trean volgensmij kan jij het beter organiseren🤣🤣 Je bent ook aardig fanatiek aan de berichten te zien!
+2
trean
@Terwisscha nou, ik zag wat minder goede ideeën, en om de sfeer in dit topic en in het algemeen op tf wat positiever te houden ben ik zelf maar met wat ideeën gekomen, in plaats van de reacties/plannen van anderen af te kraken.
+2
wim-same
@trean afkraken is nooit goed, iedeen zijn wel goed.
+2
Terwisscha
@wim-same mee eens!
+1
wim-same
@trean en als Almere of in die omgeving goed is, prima toch
+2
trean
@wim-same zeker, iets verder rijden voor de Belgen, maar alsnig wel te doen,
Ik vind bij @GerbertXL ook wel een goed plan, dan kunnen we zijn materiaal even goed bekijken en ook zijn foto s van bloopers in het bos/natuurland ook beter plaatsen
+2
Yanmarthomas
Als de datum schikt ben ik erbij 👌
+5
JD3010
Evt weet ik wel een locatie met , ik schat, voorzichtig 100-150 parkeerplaatsen bij een oldtimer club. Goed bereikbaar vanaf de snelweg. Eigen spul meenemen kan dan ook. Datum zal niet zoveel uitmaken alleen eind juli hebben ze zelf dan open dagen.

Het is dan wel effe belangrijk om te weten hoeveel er komen, wanneer, budget etc, etc. Zelf heb ik niet veel zin om het te organiseren, maar bemiddeling is geen probleem. Ik heb het ze zelf nog niet gevraagd, maar ik verwacht dat het wel een keer daar kan.

Laat maar weten, maar voel jullie niet verplicht. Ergens anders vind ik ook prima.👏
+2
yoohan
@JD3010
Klinkt goed, maar waar in het land is die mooie plek dan?
+1
a3vandiejen
@JD3010 Dit klinkt mooi.😅👍
+3
GerbertXL
@JD3010 jij hebt toch zat ruimte op je windmolenpad 😬
wim-same
@JD3010 en waar zou die locatie dan zijn ?
+1
JD3010
@wim-same Almere
+1
wim-same
@JD3010 Almere is een mooie centrale plaats denk ik. Ik ben voor.
+2
JD3010
@wim-same ik heb het gevraagd en ze gaan overleggen. Maar nogmaals, een andere locatie is mij prima.
wim-same
@JD3010 Almere lijkt mij meer geschikt en centraler dan ergens in de randstad.
+2
JD3010
@wim-same Er is evt ook plek binnen als het regent, maar buiten ook ruimte genoeg. Verder zijn daar 2 grote parkeerplaatsen, dus plek zat.
wim-same
@JD3010 Informeer maar. @trean en @Terwisscha wat vinden jullie van Almere ?
+1
JD3010
Quote Reactie van @wim-same:
@JD3010 Informeer maar.

Dat heb ik al gedaan, dat is een kleine moeite.🤗
+1
Terwisscha
@wim-same locatie blijft altijd een dingetje. Daar kom je nooit uit. Zijn altijd mensen die ver moeten reizen. Zoals @JD3010 zegt, klinkt het niet verkeerd. Maar misschien zijn er nog andere mogelijkheden.
+2
GerbertXL
@wim-same centrale plaats ja, mooi? Mwah 😁
+1
JD3010
@GerbertXL Bij jou is het ook prima hoor, dan hoef ik niks te doen.👏👏
wim-same
@JD3010 bij Gerbert is ook een mooie locatie, als hij dat wil
+3
Kramer U800
@JD3010 Ik weet welke plek je bedoelt, dan kom ik mooi met de Kramer. Is maar een half uurtje rijden voor mij.
+8
GerbertXL
Ik kan wel gastlocatie zijn, kan iemand anders mooi organiseren.
Meer centraal in Nederland ga je amper redden een paar km van de nijkerkerbrug af.
+1
DANOONTJE POWERR
@GerbertXL dan kunnen we 1 april wel doen, dan ben ik er toch al. 😏
+2
JD3010
@GerbertXL Prik maar een datum, dan staat dat al vast. Kunnen de uitnodigingen verstuurd worden. 👍
+2
GerbertXL
@JD3010
Quote:
dan kunnen we 1 april wel doen, dan ben ik er toch al

hoppa klaar.
JD3010
@GerbertXL Nou, dan zijn we al een stukje verder. Wordt wel kort dag. 😏
+1
GerbertXL
@JD3010 ik zeg maar wat, maar zolang het voor een eerste grassnede is vind ik het dikke prima. Het enige wat ik moet plannen is dat er geen vrachtwagens op de dam komen. Bedrijf bellen die eten en drinken op locatie verkoopt en je bent makkelijk klaar denk ik.
trean
@GerbertXL als het bij jouw plaatsvindt en het dan voor de eerste snede moet, dan heb ik helaas geen tijd om te helpen organiseren.
+2
Terwisscha
@trean de tijd is de bepalende factor bij velen.
trean
@Terwisscha klopt, ik wil best helpen, maar ik zit hoofdzakelijk in de akkerbouw en daar is het in april gewoon druk, en ik denk dat de meeste tractorfans die in de melkveehouderij zitten het dan ook druk bezig zijn met het bemesten, ploegen en zaaiklaarmaken van het maisland.
Dus ik betwijfel of de bbq bij Gerbert voor de eerste snede een succes wordt, zeker omdat je rond die tijd ook al meerdere feestdagen hebt,

Maar goed als er tractorfans zijn die wel zin en tijd hebben om te helpen met organiseren van de bbq voor de eerste snede bij Gerbert, dan mogen die zich hier melden. Ik ben er zeer waarschijnlijk wel bij als het doorgaat
+2
Terwisscha
@trean heel eerlijk gezegd heb ik er al wat spijt van dat ik heb gezegd dat ik wel mede zou organiseren😬😅 maar goed wie a zegt, moet ook b zeggen dus zal m'n best doen. Maar wordt een hele strijd om dit daadwerkelijk van de grond te krijgen.
+3
wim-same
@trean Ik denk dat april inderdaad ook een hele drukke maand is. na de eerste snede is het vaak een stuk rustiger. eind mei - begin juni bij voorbeeld.
1046
@wim-same hangt ook van het weer af , wanneer de 1e snede eraf gaat. 😉😉
Als je et goed beschouwt komt et altijd wel voor iemand niet uit. Gewoon een datum prikken door degene die et organiseert en dan afwachten🤷🏼‍♂️
+1
wim-same
@1046 maar het gaat om de meest rustige tijd voor zowel de veehouders met mais als de akkerbouwers. Verder inderdaad een datum prikken.
+1
casejxu
@wim-same dat zal n december/januari zijn🤷‍♂️ de ene veehouder is in mei druk met 1e snee maar de ander in juni en zo is er altijd wat😅😅 enigste optie is n zondag kiezen en dan hopen dat het heel hard regent
+2
wim-same
@casejxu december - januari veel te koud, en ook veel kalf koeien. gewoon een datum prikken
+6
zettelmeyer
Quote Reactie van @casejxu:
enigste optie is n zondag kiezen en dan hopen dat het heel hard regent

Dan zijn de akkerbouwers greppels aant graven 🤣
+3
casejxu
@zettelmeyer hahahah

Tis dat ik niet centraal woon anders had ik wel wat geregeld. Zaaltje. Zoveel personen zich aangemeld en iedereen betaalt n x bedrag.... opzich geen rocketscience
+2
1046
@wim-same meest rustige tijd is winterperiode lijkt mij
+3
arjanvw
@wim-same inderdaad gewoon een datum prikken. Het is maar één dag/middag, dat moet dan toch wel lukken, het is geen heel weekend van vrijdagochtend tot en met zondagavond!
+3
RaHeados
@arjanvw zwarte cross is anders ook altijd druk 🤣
+3
Terwisscha
@GerbertXL Hoezo wil Gerbert het niet organiseren dan?
Niets er voor willen doen en wel de voordelen er van hebben ... toch?
Ik wil er best tijd insteken. Maar als het bij Gerbert is, dan zal ik ook 2 a 3 keer die kant op moeten, om de locatie te bekijken, het een en ander uit te denken e.d. die tijd heb ik ook niet. Ben ik zeker per keer een halve dag of meer kwijt.
+3
newholland6640
@Terwisscha

Volk op je erf ben je stiekem toch altijd druk mee
+1
GerbertXL
@Terwisscha wat is mijn voordeel precies? Ik wil best helpen hoor, dat is het punt niet maar de organisatie ga ik niet doen.
+4
PieterA
@Terwisscha Als je denkt dat je zoiets organiseert binnen die 3x een halve dag, dan wil ik je vast uit de droom helpen. Dat gaat niet lukken.

Het is niet voor niks dat @wim-same en @a3vandiejen aangeven dat je zo'n organisatie wel even serieus moet nemen.
+2
Terwisscha
@PieterA dat staat er ook niet. 😉 maar als er ook nog 3x een halve dag bij komt voor van alles en nog wat, dan kom ik ook tijd te kort.
+2
PieterA
@Terwisscha Ja, ik snap het.
wim-same
@Terwisscha dan heb je aan drie en een halve dag echt te kort.
+2
a3vandiejen
@PieterA Komt wel wat bij kijken, om het uiteindelijk goed georganiseerd en netjes te laten verlopen. En het in schatten met hoeveel personen.
+4
arjanvw
@a3vandiejen inschatten voor aantal personen is op zich niet zo moeilijk. Degene die mee willen doen moeten zich op tijd aanmelden en betalen.. maar komt idd wel wat bij kijken...
+2
a3vandiejen
@arjanvw Ja dat moet je haast wel op die manier doen.😃👍
+1
wim-same
@PieterA Klopt hoor. zo'n organisatie is heel veel werk, maar wel leuk om te doen.
wim-same
@GerbertXL bij jou is wel heel centraal.
+4
cyrus-van-gelder
Lijkt me best leuk!!! Zal afwachten waneer en waar het is dan
  • 😉😉😉😉😉
    Quote:
    weten jullieook gelijk wie die vent is die wel eens loopt te klooien
    • 😜😜😜😜😜

+3
valere reynders
Als de datum voor me past kom ik zeker . en kan 2 personen uit Belgie meenemen.
+3
trekkerdockter
Jaaa top, ik kom ook.
+2
Minitauro
Deze Samé-fan heeft ook zin om te komen als de datum past 👍🏼
+1
caseboy
Klinkt als een leuk idee en als de datum uitkomt ben ik erbij.
Roeldeutzdx
Lijkt mij leuk!👍🏼
+1
steyrlanzboy
Leuk idee
+1
varken
+1
jehan
Nogmaals succes jongens met het organiseren. Ben zeer benieuwd of er iets komt
+1
DualPower
Ik ben ook voor! De medeTF-ers uit omgeving Rouveen/Staphorst kunnen wel meerijden (weet ik ook eens wie dat eigenlijk zijn)
+1
yoohan
Is er al een datum bekend?
wim-same
@yoohan en ook waar ?
+1
Terwisscha
@wim-same Vooralsnog is nog geen datum en locatie bekend. Momenteel (te) druk met andere dingen dus dit staat op een laag pitje.
PieterA
@Terwisscha even afwachten wanneer de 1e snede is en dan een dag of 10 er na
Terwisscha
@PieterA Dat is gelijk een dingetje. 1e snede is hier in de regio veel later. Eerder half mei dan begin mei. 10 dagen er na zijn de 1e alweer aan de 2e snede toe. Ook komt het afstuderen voor mij in zicht eind mei/ begin juni dus ik zit er dan ook niet echt op te wachten want het is niet in een middag geregeld. Valt dus eigenlijk hoogst ongelukkig😬
PieterA
@Terwisscha gaat goed komen hoor. Waar een wil is is een weg.
wim-same
@Terwisscha Misschien volgend jaar, en veel eerder beginnen met organiseren en de datum.
+1
arjanvw
@wim-same Maar @Terwisscha is niet de enige die het zou kunnen regelen.
1046
@arjanvw bied jij je nu aan???
+1
wim-same
@arjanvw regel jij het dan ???
arjanvw
@wim-same @1046 haha! Dan zou iedereen naar Groningen moeten komen! @Terwisscha had al een beetje aangegeven dat door zijn enthousiasme het wel wilde doen, maar er al een beetje spijt van had. En als zijn studeren er last van heeft dan gaat een BBQ het niet worden denk ik.
+1
casejxu
@arjanvw zo heb ik t ook. Wil t best regelen maar dan word t centraal noord holland🤷‍♂️
JD3010
@casejxu Niemand zegt dat Noord Holland tever rijden is toch?🤔
casejxu
@JD3010 haha prima. Maar dan word t eind november denk ik. Maar dan kun je wel n datum afspreken.
+1
JD3010
@casejxu Midden in de zomer is toch veel beter. Mooier en warmer weer. En zullen ook dan mensen niet kunnen, maar dat heb je elke dag. Vaak is het ook meer willen dan kunnen.
+1
casejxu
@JD3010 2e week augustus ofzo?😜
JD3010
@casejxu Prima.👏👏 Geen idee, misschien ben ik dan net druk met dorsen, of moet nog beginnen of net klaar. Het kan allemaal.
+1
casejxu
@JD3010 optijd melden dan komen we eerst ff helpen met ze allen👌
JD3010
@casejxu geweldig. 👏👏
casejxu
@JD3010 maar daar mag je mij altijd wel een PB voor sturen😁
JD3010
@casejxu Eigenlijk zoek ik nog iemand die aardappels wil en kan rooien. Dat zou wel lekker zijn als ik daar iemand voor heb die dan ook kan
casejxu
@JD3010 daar heb ik helaas op t naast rijden dan geen ervaring mee
+2
JD3010
@casejxu Maar als je wilt kan je alles leren. Moeilijk is het niet als je maar doet wat ik zeg. 😂
casejxu
@JD3010 hahaha hoeveel dagen doe je rooien meestal?
JD3010
@casejxu Meestal 2 of 3 dagen, ligt er ook aan hoe vlot het gaat. Ik heb nu een vroeg ras, dan is het ook vroeger rooien. Meestal is het dan goed weer.
+1
casejxu
@JD3010 wie weet is het mogelijk. Stuur maar PB dan praten we daar verder voor we dit mooie topic "bevuilen"😜
arjanvw
@casejxu éne jaar hier en volgend jaar bij Jullie!
casejxu
@arjanvw doen we!
+2
1046
@arjanvw mij hoor je nie over de kilometers🤣
+1
arjanvw
@1046 niet iedereen denkt zo, tenminste ik meende dat er geluiden geluiden waren dat het in het hart van Nederland gewenst was. Maar mag gerust hier hoor.
+1
Terwisscha
@wim-same Ik had met Arjan onderling al contact gehad. Arjan wil best mee helpen met organiseren en zoals hij zelf ook aangeeft is een van de voorwaarden dat het bij hem op het bedrijf is.
Daarnaast was eerder beginnen met organiseren inderdaad handiger geweest, helemaal met de drukte van de studie. Niet onverstandig om het over te hevelen naar volgend jaar, maar misschien zijn er ook nog anderen die het proberen willen het op touw te zetten.
deutz dx 610
@Terwisscha ik wil best helpen met de voorbereidingen, als de datum er maar is moet het te doen zijn lijkt me
+1
Bert-Landini
Het regelen is niet heel moeilijk......datum prikken....hoeveel mensen komen er of hebben belangstelling.....vooraf betalen.....naar de catering....aantal personen doorgeven.....dat is het....
+1
Bert-Landini
Dus ja.....ik wil het wel regelen....
Kidd
Lijkt me leuk 👍
+1
dirkao
Ik woon in brazilie, als ik per ongeluk in nederland ben wanneer die barbekoei gehouden wordt zou ik graag meedoen. Ik hoop dit jaar de agritechnica te bezoeken, dus als het soms in die tijd georganiseerd wordt........
Maar laten we ff reeel zijn: het zou wel heel toevallig zijn als dit zou kunnen
+2
jehan
Hahah het gaat al net zo als toen ik het wou organiseren.
Towaberg
Als de datum past, wil ik zeker wel komen!
+3
deJong
De bbq had best gekund. Zo druk is het nu niet😂
+1
casejxu
@deJong zeik nat.... gister tot vanmorgen half 8 23mm in de meter. En het gaat nog door
deJong
@casejxu idd hier ligt al het landwerk nog plat.
+2
1046
@deJong weer een gemiste kans😄
+4
JD3010
@1046 Kan nog steeds hoor, je kan het gewoon volgende week plannen. Je hebt 1 zekerheid, er zal nooit een dag zijn dat iedereen kan. 🤔
+1
1046
@JD3010 dat roep ik al jaren🤣🤣🤣🤣😉😉
JD3010
@1046 2e Paasdag kan ook .👌👌
1046
@JD3010 zekers👌🏻
+1
DANOONTJE POWERR
Ik was er vanochtend hoor, iets met trekkertrek en afgelast 🙈
Kramer U800
@DANOONTJE POWERR Volgende week weer een kans 😉
DANOONTJE POWERR
@Kramer U800 ja, gaan we weer heen.
Bloemen hadden we nu al mee omdat we van zover gekomen waren haha.
Kramer U800
@DANOONTJE POWERR Volgende week beloven ze mooi weer. Zou jij mee doen als deelnemer met een Fiat? Vrienden van ons doen mee met een paar Inters. Ik stond op het punt om te gaan en toen hoorde ik dat het afgelast was, was ook te verwachten net als vorig jaar maar goed, volgende week beter.
sjonnies
@DANOONTJE POWERR ojee jullie waren dr al toen nog niet bekend was gemaakt dat niet.door.ging
Kramer U800
@sjonnies Beetje lullig van de organisatie dat ze het pas zo laat bekend maakten. Je kan toch een dag van te voren al zien dat het een kletsnatte dag word...?
+1
DANOONTJE POWERR
@Kramer U800 @sjonnies ja klopt.
Wij zouden met z'n drieën meedoen ja.
Ach, wij lopen lang genoeg mee om daar begrip voor te hebben.
Vorig jaar nog in de Wieringermeer dachten we voor niks heen te gaan en was de baan boven verwachting zo slecht nog niet.
Totdat er weer een wolkbreuk kwam.
Als organisatie hoop je toch dat het lukt.
De baan was afgedekt maar het regende nog steeds teveel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden herfst en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
182
DEELNEMERS
49
WEERGAVES
6.842
TREFWOORDEN