Chauffeur heeft invloed op prestatie zelfrijdende voermengwagen

De prestatie van een zelfrijdende voermengwagen hangt nauw samen met keuzes van de chauffeur zoals de mengtijd en vlotheid bij het laden. Dat bleek uit een vergelijking van zes zelfrijders op een demo in het Belgische Lommel door de Boerenbond. Bij alle voermengwagens was de mengkwaliteit prima.

Deel dit topic

Reacties

+3
MaxxuM4ever
Mooi stichting open deur onderzoek. Zou 1 van de conclusies ook zijn geweest; snoozed de chauffeur sochtends een keer extra, dan begint het voeren later?
walker1
@MaxxuM4ever Ja, inderdaad 'open deur onderzoek". Nu we toch in de carnavalsweek zitten, dat hadden ze ook wel in het onderzoek mee kunnen nemen. Wat de invloed is van een paar dagen hossen en zuipen....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden voermengwagen , demo en laden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN