Nieuw uiterlijk voor Case IH-trekkers en elektrische trekker komt eraan - TrekkerCase IH-trekkers krijgen in de nabije toekomst een nieuw uiterlijk. Ook levert Case IH halverwege 2024 een elektrische trekker.

Deel dit topic

Reacties

+2
IF-V4-VD
Elektrische tractor... blech... het extra gewicht wat erbij komt en de beperkte inzetduur zullen het niet aantrekkelijk maken. Ja wellicht met een bak subsidie weer.
+1
Jotke
@IF-V4-VD

In de mais en aardappel oogst als LZV op pad gaan.😜

1 wagen voor de oogst en 1 voor de accu's!🙈
+1
leonardvdm
😂😂 heel vooruitstrevend model met UITLAAT😂
+3
Koiter
@leonardvdm als je goed leest is dat gewoon een verbrandingsmotor, de elektrische wordt pas later genoemd en getoond in het verhaal
Jotke
Lijkt opzich wel mooi model. Ook mooi die hoekige uitlaat die een beetje op die van de John Deere 7020 en 7030 serie lijkt.

Wel jammer dat de cabine nog precies hetzelfde lijkt als NH en Steyr.

Spiegels kun je zien dat John Deere daar een trend gezet heeft. Case IH volgt al.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , case , case ih en toekomst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!