Ervaring met faunamaster zaaimachine?

Hoi TF-ers,

Heeft er iemand ervaring met een faunamaster zaaimachine, of kennen jullie iemand die zo'n zaaimachine gebruikt? Voordeel van deze zaaimachine is dat-ie volgens mij goed door gewasresten heen snijdt, maar ook op 'gewoon' land goed kan zaaien. Alvast bedankt!

faunaseeds.com/a-75067812/zaaimachines/… Hier staat er eentje, qua prijs is het ook heel redelijk in mijn ogen, en hij past achter een bescheiden trekker.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Fast Eddy
Het principe is gelijk aan een Vredo doorzaaimachine. Alleen kan je hier meerdere zaden mee zaaien door de gescheiden zaadbakken. Jammer dat de werkbreedte maar 1,80 m is waardoor hij niet echt geschikt is voor de landbouw.
labella
@Fast Eddy ik zie dat ie er ook in 1,05 meter uitvoering is, misschien nog iets om de bufferstroken mee in/door te zaaien?
Fast Eddy
@labella

Dan moet je heel wat van die stroken hebben als boer voordat zo`n machine uit kan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , zaaien , hoi , ervaring en zaaimachine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0