Gezocht: Verloop ringen 24 naar 28 inch

Hallo allemaal,
Ik ben opzoek naar een setje verloop ringen om onze 28 inch cultuur banden langs onze 24 inch brede banden te kunnen zetten als dubbellucht. heeft iemand hier iets voor liggen? GS haken heb ik al, en wou ze er daarmee tegenaan trekken. Als iemand iets heeft dan hoor ik het wel.

Groet Robbin

Deel dit topic

Reacties

+1
redeagle14
@robbin lamers die kun ook snel rollen en lassen.
DANOONTJE POWERR
Cultuurwielen hebben meestal verhoogde blokken in de velg.
Kun je daar geen rechte 24 inch ring tegenaan lassen?
Zo heb ik het al vaker gemaakt.
Binnenkort ga ik voor de derde keer een front dubbelluchtset maken. 🤗
+1
robbin lamers
@DANOONTJE POWERR Dat zou ook een optie zijn, dat moet idd ook haast kunnen maar ik wil de wielen ook nog met hart plaat kunnen gebruiken onder de trekker. dus ik dacht een ring er tussenin en dan tegen elkaar aan trekken, dan kan die er ook zo weer af. maar hoe jij zegt had ik zelf ook al gedacht, en dat kan inderdaad.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden dubbellucht , banden , verloop , Brede banden en trekken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0