Gezocht: Oliefilter mc cormick D 439

Hallo omdat de cilinderkop eraf gaat willen we meteen brandstof en oliefilter vervangen brandstoffilter kan ik vinden op internet maar oliefilter niet weet iemand waar we die kunnen kopen ?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

basia
Hier zit dacht ik een filter in dat je moet schoonmaken ; dus geen element dat je vernieuwd .
Waarschijnlijk een fiijnmazig messing filter; met b.v. remreiniger schoonmaken en luchtslang droogblazen .
brauheist
Olie Filter moet je schoonmaken in een bak diesel.
Het filterhuis kun je beter een nieuwe o ring aan de bovenkant inzetten en een nieuwe koperen ring aan de onderkant als je m er weer op zet
bertuscx
Ok bedankt alleen is de foto van het brandstoffilter kwam ik later achter dus foutje op deze foto zal dan olie filter zijn maar wilden ook brandstoffilter vervangen maar kunnen geen filter vinden alleen een die in de tank zit

(klik om te vergroten)

Dit zal olie filter zijn dan ?
brauheist
@bertuscx de foto is olie filter. Orgineel zit er een filter in de tank. Het brandstof filter kun je het beste demonteren en even langs brengen bij een mechanisatie bedrijf die zien dan precies wat je nodig hebt.
Misschien staan er nummers op dan kun je het filter ook op internet vinden.
Klein Rot
@bertuscx
Oliefilter is uitwasbaar met diesel.
J.beun
Brandstof filter zoals op de foto is de p917x. niet de gewone p917 nemen. die is niet geschikt voor biodiesel. en der zit 7% biodiesel door de diesel heen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden oliefilter , brandstoffilter , kopen , internet , vervangen , cormick , cilinderkop en brandstof geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
186