Dieven stelen gps-toestellen bij loonwerker in Westvleteren, maar die buit doet hen de das om

Dieven gingen in de nacht van donderdag op vrijdag aan de haal met een flinke buit uit een loonwerkbedrijf in Westvleteren. Maar via de signalen van de gps-toestellen die ze meenamen, konden de eigenaars en de politie hen in een mum van tijd localiseren en oppakken. De buit is terecht.

Bij een diefstal in het loonwerkbedrijf van de familie Deroo in Westvleteren maakten dieven 5 GPS-toestellen met bijhorende schermen buit. Maar dat was buiten de broers Bram, Kees en Fries gerekend. Dankzij een knap staaltje teamwerk konden de broers de politie op het spoor van de dieven brengen en de buit recupereren.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
vanheule
En ze hadden nog een geluk dat de chauffeurs reserve gpsen konden gebruiken van hun lmb, doe ook deroo heet,
Die loonwerker zit bij mij in de buurt.
+4
JDFreaky
Ik weet wel n goede oplossing voor dat soort dieven..... men neme de maishakselaar en die aan.... en lopen maar jongens......🤠

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gps , nacht , familie , dieven , diefstal , politie , loonwerker en Deroo geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
73.687