Kubota mini traktor geen power

Hallo,
Ik had een tijdje geleden mijn krukas stuk gereden. Dus ze hebben in de garage de hele blok uiteen gehaald, nieuwe krukas gestoken en nog wat dingen vervangen. Dit heeft zowat een jaar geduurd.
Toen ik de traktor ging halen kwam deze niet boven de 1200tr. Ik stuurde hem terug en zei wat het probleem was. Dus het lag aan de veertjes in de pomp (governer spring of zoiets). Deze vervangen zonder resultaat. Dan ligt het aan de hogedruk pomp zelf. Maar er gebeurde voor de rest niks in de garage. We zijn nu twee jaar later en ik heb de traktor gaan halen want er gebeurde niks mee.
Dus ben ik zelf beginnen te sleutelen.
Ik heb de pomp getest en deze werkt, spuit tot tegen het plafond, nieuwe diesel in gedaan en filter vervangen. nog steeds 1200tr.
Maar ik schroefde het dekseltje eraf waar het hendeltje zit om hem stil te leggen. Als ik dan met een schroevendraaier tegen het stangetje duw waar de veertjes aan zitten, het stangetje waar je gas mee geeft eigenlijk, gaat hij hoger in toeren maar voel ik weerstand. Als ik dan tegen het ander stangetje duw, om hem stil te leggen kan ik hem wel tot 3000tr brengen.
iemand een idee?
Het gaat hier om een kubota gl23 met een d1463 motor.
Ik woon in Noorwegen vandaar dat het zolang geduurd heeft in de garage.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden power , kubota , motor , Sleutelen , traktor , noorwegen , diesel , vervangen , toeren , filter en Krukas geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
104