Hoe krijg ik de onderste glijschotel van de PZ165 los? De drie imbusvijsjes zijn los maar de schotel wil er niet af, HELP!

Ik moet een meshouder vervangen en krijg de onderste glijschotel niet los. De drie imbusvijzen gingen makkelijk los maar ik krijg de schotel er niet af. Zie ik iets over het hoofd?

Deel dit topic

Reacties

Rozema
Nee hoor. Je doet het helemaal goed. Maar als de schotels er lang opzitten willen ze nog wel eens vastroesten/plakken. Even met twee balkjes aan beide kanten eraf drukken

Vervolgens val je op de lagerbus met de meshouders:

tractorfan.nl/picture/1474078/…
DAVID1980
Goed om weten maar die is niet los te krijgen. Op de as zit ook speling en dat help ook niet natuurlijk… wat bedoel je met twee bakjes?
Rozema
@DAVID1980
Correctie, balkjes. Of een bandenlepel oid. Kan opzich niks misgaan
Rozema
@Rozema
Op welke as heb je speling?
DAVID1980
@Rozema op het rommelen van de glijschotel zelf. Ik heb ondertussen gemaaid met twee ipv drie messen op de ene trommel. Nu heb ik tijd om die schotel los te krijgen. Dus balkjes tussen de glijschotel en de andere schotel en wringen maar dan?
Rozema
@DAVID1980
Als je de drie inbussen los hebt kan er niks mis gaan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
816
TREFWOORDEN