Techniekbedrijf uit Nagele krijgt 'Flevopenning Toponderneming'

De Flevopenning voor de toponderneming van het jaar in Flevoland is gisteravond naar Andela Techniek & Innovatie uit Nagele gegaan. De Flevopenning Participatieprijs ging naar Classic Mike, het bedrijf uit Zeewolde dat vorig jaar nog werd verkozen tot toponderneming van het jaar.


Andela is een familiebedrijf dat een robot voor het verwijderen van onkruid heeft ontwikkeld voor biologische bedrijven. De robot, die draait op de energie van zonnepanelen, is inmiddels wereldwijd al meer dan 600 keer verkocht. Het bedrijf werd door de jury geroemd voor de technische kennis en 'een goede neus' voor ontwikkelingen in de markt.


De uitreiking van de Flevopenningen is een initiatief van de provincie en het bedrijfsleven. De prijzen werden gisteravond voor zo'n vijfhonderd gasten uitgereikt op het festivalterrein van Defqon.1 in Biddinghuizen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden flevoland , zeewolde , onkruid , energie , bedrijfsleven , zonnepanelen , werkgevers , familiebedrijf , kennis en biddinghuizen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0