Herman rijdt met deze uitvinding over festivalterreinen

Bierdopjes en tentharingen, het zijn voorwerpen die na een festival overal opduiken in de weiden waar het feestje is gehouden. Herman Eskes uit Hengelo heeft er nu dé oplossing voor: een magneetmachine.

Deel dit topic

Reacties

+1
varken
Hoi! herman @radium45
Hurli356
@varken das z'n werkgever in deze 😏
radium45
@varken Klopt, ik ben Herman niet. Dat is mijn buurman.
roscho
Mooi werk, het begin is er. Maar wie vindt nu nog een machine uit die ook plastic, papier, glas en ook aluminium tentharingen opneemt?
stannetje96
@roscho die zuigwagen die daarvoor al over het terrein is geweest?
roscho
Quote Reactie van @stannetje96:
zuigwagen

Die zal allicht wat kunnen, maar zuigt die niet ook alle losse zand en stof op? Je zult ermee naar een strandfeest moeten.
+1
radium45
@roscho Die technieken heeft Eskes Eventcleaning ook allemaal in huis.
Zo ok wel wat wezen als je stromest heb waar veel ijzer in zit kom je dr op weer tegen met weideslepen bijvoorbeeld of hakselen teminste die ervaringen heb ik wel

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN