Gezocht: Wielgewichten international 44 serie

Hallo,

Ik wil een setje wielgewichten voor mijn 844-S. Nu was ik aan het zoeken en zzie dus dat deze niet zo goed verkrijgbaar zijn. Nu was ik aan het denken als ik een voorbeeld heb om deze te laten na gieten. Nu heb ik dus 2 vragen.
Ik zou er dus ook willen voor de voor wielen. Die kon ik helemaal niet gevonden krijgen. Dit is voor 2 wiel aangedreven met 18" voor velgen en 34" achter velgen.
1: heeft er iemand een gewicht als voorbeeld?
2: zijn er meer mensen die een set willen?

Deel dit topic

Reacties

Fires
@Fendt926Driver ja zoiets. Dan voor de 44 serie en denk zon 250 a 300 kilo per kant.
assink
@Fires
Denk dat je je verkijkt wat ff laten gieten kost, de wielgewichten van de advertentie zijn 30 kilo. Dus wat jij wil moet ff 10x zoveel wegen.
Denk dat je beter kunt zoeken naar bestaande gewichten die goed in je velg passen.
Fires
@assink ik denk daar aan. Maar dan kijken wat past. Ik denk dat nagieten niet zo duur is. Ik werk in de metaal. Ik weet de weg wel waar je moet zijn. Heb met gieten zelf niet zoveel ervaring. Maar bij mijn 1e werkgever lieten we wel eens wat gieten. En dat was dan interessant want anders hadden we het daar uit een massief blok gehaald. Want dat hoefde niet persee gietijzer te zijn...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden wielen , gewicht , velgen , wielgewichten en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
207