Gezocht: oude zitmaaier of quad voor goed doel.

Goedenavond,
Voor een klein cultureel festival te emmeloord (noordoostpolder/flevoland) dat elk jaar door vrijwilligers word opgebouwd hebben we een klein motorisch trekpaard nodig voor het trekken van materiaal zoals gereedschap, onderdelen van kraampjes, instrumenten van bandjes, etc etc.
Gezien dit festival geheel door vrijwilligers word opgebouwd en door klein aantal bedrijfjes word gesubsidieerd word er ook weinig verdiend.
Sterker nog, dit jaar moeten we helaas het festival flink inkrimpen wegens het gebrek aan kosten.
vroeger hadden we een klein trekkertje maar die heeft helaas de geest gegeven.
misschien een boer een oude zitmaaier of quad (zonder kenteken) heeft staan die niet meer gebruikt word en weg kan?
voor meer info:
facebook.com/cultureelbuitenfestivaloord/posts/…

Deel dit topic

Reacties

+11
wotan2
Tja, als je gebrek aan kosten hebt, zou je toch ernstig kunnen overwegen om een nieuwe te kopen 😉
Klein Rot
@Fendt-groen
Is er geen bedrijf in de omgeving die zoiets sponsoren wil
Fendt-groen
@Klein Rot was het maar zo'n feest.
ArieV
@Fendt-groen heb je het wel geprobeerd? Of ga je er vanuit dat het aan komt waaien? Jij wil wat bereiken, nu misschien voor een organisatie, maar dat vraagt wel inspanning. Er zijn best bedrijven díe zoiets sponsort. Misschien met logo of reclame van dat bedrijf? Is maar een idee.
bartjuh
@ArieV boer heeft toch ook een bedrijf? Misschien probeert hij zo wel een ander tak in de agrarische sector te bereiken? 🤷‍♂️
+3
dx11
Quote Reactie van @bartjuh:
boer heeft toch ook een bedrijf?

Is ook niks mis mee, maar als je binnen de organisatie niet iemand hebt, die iemand kent die een trekkertje of een quad of een golfkar voor een weekje te gebruiken dan is dat wel treurig. Zou hier niet snel een probleem zijn, maar om het nu aan een wildvreemde 100km verderop uit te lenen gaat mij wel wat ver. Weggeven zit er bij mij sowieso niet in
Fendt-groen
@ArieV klinkt heel simpel allemaal maar helaas
ArieV
@Fendt-groen als jij uitlegd aan een bedrijf dat het financieel moeilijk is, qua kosten al veel gereduceerd, maar toch nog moeilijk financieel rond te komen, dan willen ze echt wel wat. Ik weet best wat het is, ik heb zelf ook veel sponsoren gevraagd voor andere doeleinden. Bijna iedereen hapt toe en wil sponsoren. Dus ik zie het probleem niet echt in. Desnoods paar bedrijven die een quad kunnen regelen. Succes ermee!
+1
Hidde Gröniger
Wat voor trekkertje hadden jullie die het heeft begeven dan?
Fendt-groen
labella
@Fendt-groen kun je je groene fendt niet gebruiken daarvoor?
Fendt-groen
@labella rij je hele park mee kapot.
wilbertkw
Ik zie dat jullie met sponsors werken oa 123machineverhuur daar is toch wel wat mogelijk?
Fendt-groen
@wilbertkw daar huren we al veel dingen zoals generatoren, lampen, pisbakken etc. kost al klauwen met geld en moeten we nu ook al op bezuinigen.
wilbertkw
@Fendt-groen maar het evenement is toch ook niet het hele jaar? Ik ga er vanuit dat je 2 weken die trekker nodig hebt voor het opbouwen en weer afbreken en dat moet in mijn ogen wel mogelijk zijn als sponsoring. Wel zelf de diesel betalen maar een trekker die wel verzekerd is. Maar na 2 weken wel weer terug moet naar de sponsor. Dus niet het hele jaar beschikbaar maar zoals ik jouw vraag lees is dat ook niet nodig

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gereedschap , zitmaaier , onderdelen , quad , trekken en Kosten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.066