Krone easycut frontmaaier aandrijfprobleem via zwadtrommel

Hallo , Bij onze krone frontmaaier draait de maaibalk niet meer , deze wordt aangedreven door een zwadtrommel , deze zwadtrommel wordt van boven aangedreven door een verticale as en deze draait nog wel.Wat kan er aan de hand zijn en hoe krijg ik deze trommel van de as af?en hoe zit deze as in de maaibalk gemonteerd?

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Om de zwadtrommel eraf te krijgen moet je het hele frame eraf lichten.
Dit frame zit aan de zeikanten van de maaibalk vast. De ingaande as naar de balk is gewoon een lange as waar de zwadtrommel overheen geschoven is.
Dus bouten aan zeikant los, frame eraf halen. Zwadtrommel van as af halen en dan de deksel eraf waar de ingaande as op zit eraf schroeven en kijken wat de schade is

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden maaibalk , krone , easycut , van boven en verticale geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0