Stotterende Mccormick Int. 423

De tank was leeg, netjes ontlucht want de trekker deed t prima. Ik heb er een heel weiland mee gesleept. Absoluut prima. Tegen t eind begon de trekker te stotteren. Nu, later, slaat 'ie aan en gelijk weer uit.
De as van het eerste brandstoffilter gaf luchtbellen. In t filter.
Ontluchten wil, nog, niet. Terwijl er brandstof in de sproeiers zit. Ideeën?

Deel dit topic

Reacties

+1
Klein Rot
@GerardSarah
Zijn beide filters schoon zijn de leidingen tot aan de pomp schoon? Zit er misschien nog een kraan in de leiding vanaf de tank die niet goed open staat.
+1
roscho
De mogelijkheden:
- Je hebt nog niet goed genoeg ontlucht
- Door de lege tank is het laatste vuil meegekomen en dat sluit nu een filtertje of een zeefje af. Kijk bijv. bij de uitgang van de tank en de banjoboutjes waarmee de leidingen op de filters en pomp zijn aangesloten. Soms zitten daar ook kleine gaasjes in.
- Je hebt ergens iets niet goed genoeg vastgedraaid of een rubberring (bijv. aan het brandstoffilter) niet goed zitten, zodat er lucht meekomt.

Denk erom dat, als je bovenstaande punten controleert, je alles weer volledig moet ontluchten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , netjes , mccormick , brandstoffilter , tank , weiland , brandstof en filter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0