73-jarige man uit Wezep overleden na aanrijding met trekker in Wapenveld

Bij een aanrijding met een trekker in Wapenveld is dinsdag een 73-jarige fietser uit Wezep om het leven gekomen. De bestuurder is doorgereden, maar de politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden.

Deel dit topic

Reacties

+10
roscho
Jammer dat het bij beide links gaat om websites waar je zonder abonnement niet op komt. Dus: laat-maar-zitten!
+14
Fendt926Driver
@roscho wat verwacht je dan van nieuwsgrazer....
Waardeloos gedoe
+1
Albert Peters
@Fendt926Driver ben ik met je eens
Alleen een kop en verder niks
+6
yoohan
@Fendt926Driver
Ja ik krijg daar zo langzamerhand ook de schijt van... denk je ff kijken wat er gebeurd is, kan je het weer niet openen. Snap de toegevoegde waarde totaal niet van zuke berichten dan.
+5
ArieV
@Fendt926Driver begint bij mij ook zachtjes aan de strot uit te hangen. Als ik een schaar had, had ik het lijntje allang door geknipt.... Ben hier voor tractorfan, en niet voor onzin
+1
MaxxuM4ever
@ArieV tractorfan is voor de gebruikers gratis, onderhoud en in de lucht houden van de site zal dan op een andere bekostigd moeten worden.
+3
Hannesman
@Nieuwsgrazer krijgen we er ook een abonnement bij? Beetje paywall artikelen posten... Clickbait....
+17
Fast Eddy
Trap Co niet op zijn staart. Hij geeft je zo een ban van 24 uur. Discussiëren met hem heeft ook geen zin want je krijgt nooit antwoord terug. Jammer dat zo`n dictator ook bij dit forum is aangesloten.
+6
wotan2
@Fast Eddy sterker nog, hij is de eigenaar/ exploitant van het prikkebord. Tinus en hij hebben een samenwerking, waar hij naar mijn mening vaak misbruik van maakt.
+7
Fendt926Driver
Quote Reactie van @wotan2:
waar hij naar mijn mening vaak misbruik van maakt

Ja daar zeg je het net.
Misbruik..
Niemand op tf zit te wachten op dit soort onzin.
Laat dat mooi op prikkebord als hij dat leuk vindt.

Laatst hebben wij al uitgebreid de fotos besproken van de 818 en 824 met enorm veel uren van die loonwerker uit brabant.

Komt hij weken later met een commercieel verhaal over die trekkers waar (bijna ) niemand meer op reageerde
Grasbaal
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Niemand op tf zit te wachten op dit soort onzin.

Vrijwel alle (automatisch gevonden) Nieuwsgrazer topics zijn relevant met nieuws over tractoren of landbouwmechanisatie : tractorfan.nl/user/9807/… . Als je het niet wil lezen klik er dan niet op, Dit Nieuwsgrazer topic was hier dan wel een van meest besproken topics dit jaar: tractorfan.nl/topic/300068/ 😄

Helaas zit veel extern nieuws achter een login (niet altijd direct) maar de intro zegt vaak genoeg en als je echt meer wilt lezen zijn daar ook weer mogelijkheden voor.
+1
DriveJohnDeere
@Grasbaal oke dus je deelt een link met de wetenschap dat alleen de kop boeiend is?
+1
Grasbaal
@DriveJohnDeere de kop en een korte intro is altijd gratis. En zegt ook vaak genoeg. De inlog is maatwerk, de meeste kranten geven enkele artikelen gratis weg. Kom je er vaker, moet je aan een abonnement. Ook kranten hebben omzet nodig...
+1
Jotke
Quote Reactie van @Grasbaal:
Ook kranten hebben omzet nodig...

Als die kranten hun eigen abonnees meer waardeerden stapten er niet zoveel op en was het niet nodig voor online ook geld te vragen.😉

Hadden ze het daar gewoon bij kortere versies kunnen houden die toegankelijk waren voor iedereen.

Maar als je nog te pinnig bent om naast alleen met kortingen te strooien om nieuwe abonnees te trekken ook je abonnees een keertje korting te geven moet je niet raar opkijken als abbonees weglopen.
+1
roscho
Quote Reactie van @Grasbaal:
Als je het niet wil lezen klik er dan niet op

Ik zou het wel willen lezen, maar dat kan niet, daarvoor moet ik eerst een abonnement bij een krant nemen. Zou ik dat doen, dan zou ik dit artikel daar waarschijnlijk allang gelezen hebben, dus dan heeft plaatsing hier geen zin meer.
Anders wordt het wanneer hier een korte samenvatting van het artikel zou staan. Dus in dit geval: wat/waar/hoe is het gebeurd. En dit dan als waarschuwing hoe het te voorkomen is. Daarna komen de lezersreacties vanzelf.
+7
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Grasbaal:
Dit Nieuwsgrazer topic was hier dan wel een van meest besproken topics dit jaar: tractorfan.nl/topic/300068/

Met "maar" 25 (verschillende) tf ers die reageren.
Verder allemaal prikkeborders..
Dus nog geen meerwaarde voor tractorfan.

Nogmaals als we het graag lezen willen worden we wel lid van prikkebord.

Het enigste wat we er op tf aan overhouden zijn zeur reakties van prikkeborders die dan ook ineens op tractorfan gaan kijken en reageren en die we liever kwijt dan rijk zijn
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Het enigste wat we er op tf aan overhouden zijn zeur reakties van prikkeborders die dan ook ineens op tractorfan gaan kijken en reageren en die we liever kwijt dan rijk zijn

Tis hier (gelukkig) geen besloten club.... en andere mensen hebben soms een andere mening.
Grasbaal
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Dus nog geen meerwaarde voor tractorfan.

Als dit topic niet relevant is voor een Tractor forum dan weet ik het ook niet meer: tractorfan.nl/topic/300068/
+4
ArieV
@Grasbaal kon je nog een topic vinden die goed gelezen was? ik denk dat beheerders goed naar de mensen om zich moeten luisteren, en niet als een dictator op de stoel gaan zitten, zo van: ik ben de baas! Als er keer op keer gezegd wordt ( zoals een voorbeeld voor velen: @Fendt926Driver ), dat mensen er zich aan storen, dan moet actie ondernomen worden, en niet klakkeloos doorgaan. Als hier een link gezet wordt naar een krantenartikel o.i.d, dan verwacht ik wel dat hij gelezen kan worden, en niet een abonnement hoef te nemen, of ergens registeren, om het te lezen.
+3
DriveJohnDeere
@ArieV we hebben dit gesprek al eerder gehad. Toen werden er een paar 24 uur geband 🤷‍♂️. Werd beterschap belooft, maar dat lijkt tot nu toe tegen te vallen.
Grasbaal
Quote Reactie van @ArieV:
kon je nog een topic vinden die goed gelezen was?

Kijk maar in het Nieuwsgrazer overzicht: tractorfan.nl/user/9807/… (aantal reacties is niet hoe vaak iets gelezen is).

Ook dit is een recent topic dat veel bekeken is: tractorfan.nl/topic/312384/ , en niet alleen door TractorFan fans. Ook via bijvoorbeeld Google komen er veel mensen binnenwaaien, sommige eenmalig, en sommige blijven hangen en gaan ook foto's plaatsen. En dat is voor ons voortbestaan cruciaal.

Of een topic achter een login zit is dus niet altijd direct duidelijk, is maatwerk...
+1
Hannesman
@Grasbaal dus het antwoord is; je hebt een script lopen die alles binnenhaalt kwa nieuws met de steekwoorden "trekker" "tractor" etc. En die krijgen we gewoon te zien. Of we de inhoud kunnen lezen of niet wordt niet gecheckt want is maatwerk.
Grasbaal
Quote Reactie van @Hannesman:
wordt niet gecheckt want is maatwerk.

Verplichte login werkt dus niet bij iedereen, of soms tijdelijk.
Grasbaal
Quote Reactie van @ArieV:
dan moet actie ondernomen worden, en niet klakkeloos doorgaan

Je moet het hier net zien als een krant, er is van alles in te vinden. De een houd van het economische nieuws, de ander van sport, de ander alleen de strips en weer een ander alleen de overlijdensadvertenties.... Voor ieder wat wils. Ik vind zelf de foto's van moderne grote trekkers in actie interessanter als de pruttelende oldtimers maar ook dat is persoonlijk.
+4
DriveJohnDeere
@Grasbaal nee ik zie dit als een forum waar deelnemers hun foto's verhalen en vragen over trekkers kunnen plaatsen. En dat het forum losstaat van andere forums zoals prikkebord en boeren.nu. wat nu niet het geval is. Prikkebkord kun je meer als een krant zien. Maar houd het gescheiden. Ik ben hier persoonlijk niet erg geïnteresseerd in nieuwsberichten waar trekkers toevallig een rol in hebben. Dat lees ik wel op prikkebord.
+3
ArieV
@Grasbaal ja, dat snap ik. Voor elk wat wils! Maar hou die 2 sites gescheiden. Het irriteer heel veel mensen. Als die mensen ( die een spil zijn op deze site!), weg gaan omdat er teveel zooi op komt, dan sla je die doelgroep weg waar deze site voor is. Wat komt er voor terug? Mensen die via Google komen, foto plaatsen en weer weg zijn. Daar is deze site niet voor. Dus overweeg nog eens die afweging die elke 3 a 4 maanden aangeroerd wordt!!! Of krijgen jullie geld voor elke link die jullie plaatsen?
Grasbaal
Quote Reactie van @ArieV:
Of krijgen jullie geld voor elke link die jullie plaatsen?

Nee, maar meer bezoek = meer omzet. En dat is weer de kurk waar het hier op drijft.
verwijderd
+1
roscho
Quote Reactie van @Elektro-boer:
foto van de Stentor

Ik vrees dat je problemen krijgt met auteursrechten als je artikelen achter abonnementen zomaar gaat overnemen.
verwijderd
DriveJohnDeere
@Elektro-boer beetje stoken 😂😂
verwijderd
+1
DriveJohnDeere
@Elektro-boer jij als elektricien zou toch iets elektrisch aan moeten bevelen? 😜 desalniettemin heb je alsnog een goede smaak 🤩
verwijderd
DriveJohnDeere
@Elektro-boer gebeurt idd steeds meer op de bouw 😅
roscho
Quote Reactie van @Elektro-boer:
Werken met maten kan heel leuk zijn

Alleen heeft niet iedereen dezelfde maat.
verwijderd
roscho
Quote Reactie van @Elektro-boer:
Moest van de mooie doktersassistente in gewicht afnemen

Wat een invloed kan een leuke dame toch hebben... 😉
verwijderd
DriveJohnDeere
@Elektro-boer zegt m'n vader ook altijd, maar die stapt na 3 uurtjes op de trekker toch altijd af. Is die t zat mag ik t afmaken 😊
verwijderd
DriveJohnDeere
@Elektro-boer denkt hij zelf anders over. 'Ik stap nu af jij moet t nog leren. Zo kan je veel uurtjes maken" 😂
verwijderd
DriveJohnDeere
@Elektro-boer leidingen frezen en hakken is idd niet het mooiste werk van een elektricien 😂 kabels trekken vind ik nog best leuk met een clubje aardige gasten.
Albert Peters
Quote Reactie van @Elektro-boer:
ander werk wat er eerst niet zou zijn...Kweet ut, was een
verwijderd
DriveJohnDeere
@Elektro-boer storingsdienst ben je een van de weinige die dat leuk vindt 😅. Persoonlijk vind ik het werk niet zoveel uitmaken zolang je maar met een leuke groep gasten bent.
verwijderd
Grasbaal
Quote Reactie van @Elektro-boer:
Een appart deel in het forum overzicht - KRANTENBERICHTEN - zou wellicht een betere optie zijn om Nieuwsgrazer-info daar te vermelden

Dat vind ik geen verkeerd idee, zal het aan @Tinus voorleggen. En uiteraard mogen anderen daar dan ook nieuwsberichten op doorplaatsen....
Grasbaal
Quote Reactie van @Grasbaal:
Dat vind ik geen verkeerd idee

Die nieuwsberichten komen nu trouwens ook al in een eigen Tractorfan forum: tractorfan.nl/forum/5/
verwijderd
ArieV
@Elektro-boer ja, daarom!!!
verwijderd
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Elektro-boer:
hoop ik niet dat het er eentje is van een wijnfles...

Rose ook goed?

(klik om te vergroten)

verwijderd
+1
DriveJohnDeere
@Elektro-boer heel herkenbaar. Hier lost de baas dag op door een ploegendienst op te starten. In ruil daarvoor gaan we met het hele bedrijf af en toe op vakantie.
+1
DriveJohnDeere
@DriveJohnDeere ik heb ook bij meedere installatiebedrijven gewerkt, ik ben ook bij mijn huidige baas blijven plakken vanwege de behandeling van het personeel

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , politie , wapenveld , man en overleden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
44
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1.697