Deutz agrotron 115 lichten,dashboard verlichting werkt niet

We hebben recent een agrotron 115 van 97 gekocht nu blijkt dat da achterlichten niet werken maar ook de lichten vooraan boven de pinkers en binnen het dashboard en het schermpje in de cabinestijl niet verlicht. Ik heb alle zekeringen al nagekeken maar is geen enkele stuk iemand een idee wat dit kan zijn? Verder werkt alles wel pinkers en stoplichten werklichten en lichten vooraan op de neus zijn ok

Deel dit topic

Reacties

roscho
Meet eens na of je op de stopcontact wel stroom hebt (pool 5/58R en 7/58L). Zo ja, dan moet je het in het achterlicht zelf zoeken: lampjes stuk of slecht contact.
Geen stroom, dan moet je het toch bij de zekeringen zoeken (of bij de bekabeling naar de achterlichten/stopcontact.

(klik om te vergroten)

Aansluiting 7-polig stopcontact
afbrekerke
@roscho ik krijg geen stroom aan de 2 zekeringen f24 en f25 dus daar zit ergens een probleem
roscho
@afbrekerke Komt die stroom ook niet binnen in de zekering? Vreemd, het zal om 2 zekeringen gaan, een voor links en de ander voor rechts.
Ik weet niet hoe zoiets is gezekerd. Ik zou de stroom eerst door de zekering sturen en daarna door de schakelaar, maar als het anderom is, zou de schakelaar stuk kunnen zijn.
casejxu
Al geprobeerd met nieuwe zekeringen? En zou je eens duidelijke! foto van je printplaat willen laten zien? En meet eens de stroom bij de schakelaar idd.! Heeft deze "extra" koplampen op de cabine stijl? Ivm bijv voorlader of fronthef?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden deutz , neus , verlichting , achterlichten , zekeringen , dashboard en Agrotron geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
481