Gezocht PZ MH160S onderdelen

Het tandwiel nummer 8, trommelas nummer 16 en de bijpassende moer nummer 32

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

JoranK
Via kramp nog nieuw te bestellen.
Everts
@JoranK kan ik geen prijzen zien
Everts
Complete invoer zou ook mogen
casejxu
@dx11 had jij zoiets niet staan?
+1
dx11
@casejxu nope, alles in een keer weg gegaan
@dx11 gestopt met mais?
dx11
@Masseyfergusondriver Nee, paar jaar terug een Kemper c3000 gekocht. Zit nu wel weer naar wat anders te kijken, maar dan moet eerst de Kemper verkocht zijn
Hobby boer
Heb je al op techniekwebshop gekeken? Die hebben de onderdelen die je zoekt ook maar ze zijn wel redelijk prijzig vind ik.
Everts
@Hobby boer klopt, 645 euro voor een tandwiel.. lijkt mij iets te gek
Hobby boer
@Everts Die as van €200 stelt op vlak van draaien en frezen ook niet veel voor. K'snap niet hoe ze aan zulke prijzen komen. Misschien kan je nog ergens aan een occasie stuk komen of een ander tandwiel aanpassen.
fendt2
Als de tandwielen zo duur zijn. Kun je overwegen om ze te laten waterstralen van een slijtvast materiaal. Of slijtvast echt nodig is durf ik niet met zekerheid te zeggen. Goed smeren is wel belangrijk. Zijn ze hier vergeten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tandwiel , onderdelen en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0