Opzoek naar een Bautz 12 ps en een MF 35 vorig jaar verkocht

Ik hoop dat het tractorfan netwerk mij kan helpen,
Ik ben opzoek naar de Bautz 12 ps en een MF 35 zoals op de foto's.
Ze zijn van de overleden man van mijn tante geweest en de klein kinderen zouden graag nog een keer de tractors van opa willen zien.
Mijn tante is alle gegevens van de nieuwe eigenaar kwijt.
Ze zijn vorig jaar juli/augustus verkocht in Druten, aan vermoedelijk een verzamelaar van boven de rivieren.
Hopelijk kan iemand ons helpen!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

brauheist
Up
wilbertkw
Up
wilbertkw
@Kramer U800 jij misschien nog een idee?
brauheist
@wilbertkw ben bang dat het niet mee gaat vallen, de Bautz 12 ps komt zo vaak voor dat deze geen eens in de lijst staat hier
+1
Kramer U800
@wilbertkw Ik heb helaas geen idee, dit type Ferguson zie je overal en een Bautz rijd bij ons in de buurt niet zo ver ik weet. De Bautz is een AS122 of AL122 ligt aan het bouwjaar, is hij van vóór 1956 dan is het een AS122, is hij van na 1956 dan is het een AL122, het vermogen is natuurlijk 12 pk. Er zijn 2635 van gebouwd tussen 1952 en 1960 dus voor Duitse begrippen relatief veel.

Er staan 8 stuks AS122 geregistreerd in Nederland en maar één AL122.

Veel succes met verder zoeken 💪🏼
+1
brauheist
@Kramer U800 dankjewel, helaas kan ik geen gegevens achterhalen via de registratie, en ik mijn twijfels heb of die bautz uberhaupt wel geregistreerd is
+3
cyrus-van-gelder
@brauheist Dit kon wel eens lastig worden!!! Misschien dat de nieuwe eigenaar er over leest op tf( je weet maar nooit)
Of dat er bij iemand een lampje gaat branden na aanleiding van je verhaal dat de trekkers in Druten verkocht zijn ergens juli / Augustus 2022.
Zou mooi zijn als ze gevonden worden, dat gun ik je wel.
  • 🙂🙂
+1
brauheist
+1
Kramer U800
@brauheist Je kan bij de RDW de eigenaars gegevens van het voertuig opvragen als die op kenteken staat maar dan moet je natuurlijk wel eerst weten welk kenteken die heeft mocht hij die hebben waar je al aan twijfelt. Hij kan natuurlijk ook al verkocht zijn naar Duitsland bijvoorbeeld.
+1
cyrus-van-gelder
@Kramer U800 alles is mogelijk!!
En dat de trekkers doorverkocht zijn naar het buitenland zou zo maar kunnen.
Dat zou in dit geval erg jammer zijn, word het zoeken vaak niet makkelijker op helaas.
+3
brauheist
@Kramer U800 ohw ik dacht dat dat niet kon ivm privacy. Die man is overleden voor de kentekenplicht maar geen idee of die kinderen iets geregeld hebben. Denk het haast niet omdat ze het woord tractor net kunnen schrijven . Zaterdag zie ik mijn tante weer en vraag ik het even
+1
Kramer U800
@brauheist Er is heel weinig over te vinden. Ik heb het eens eerder gedaan. Je moet een E-mail schrijven naar de RDW sturen in Veendam, zij gaan dan contact proberen te leggen via die mail met de eigenaar, als de eigenaar akkoord gaat krijg jij de gegevens en kan je contact leggen, je moet 5€ betalen dacht ik. Je moet dan natuurlijk wel zeker het kenteken weten, dat je sowieso de goede hebt. Maar als jij al verteld dat de nabestaanden het woord tractor net kunnen schrijven vrees ik dat hij nog niet op kenteken staat, wat ook niet persé verplicht is omdat die Bautzen nog geen 25 kmh lopen.
+2
brauheist
Laatste poging

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden opa , man , overleden , kinderen , van boven en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0