Eventje / werkje oldtimer tractoren

Hallo,
Ik ben 18 en woon in geel, Kempen, België en zou graag eens mee doen aan een show of met een groep eens een veld hackselen maar weet niet hoe ik in contact kom met mensen hier. Heb zelf ook wel een maaier en vroeg me af hoe ik hier het beste mee aan werkjes kom?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

jd3140jb
Volg. Herkenbaar. Ook ik weet meestal te laat wanneer er iets te doen is in de omgeving. Kan ook te maken hebben met het feit dat ik niet op het smoelenboek actief ben. En ik heb ook niet steeds tijd als er een event is. Maar een hakseldag met oldtimers (en/of youngtimers) in de omgeving zou ik wel proberen te bezoeken. Toevallig zondagavond 2 oude zelfrijdende hakselaars voorbijgereden in Herselt (B). En ook een aantal youngtimers met wagens (waaronder een MF 284 als ik goed gezien heb). Helaas geen kans om foto's te maken, het was al donker.
Misschien was er wel een hakseldag georganiseerd, maar was dat ook niet voor iedereen toegankelijk (wat ik ergens wel begrijp, niet iedereen is gelukkig met een hoop vreemd volk op zijn land, naar veiligheid toe). Mogelijk zijn kleine groepjes gelijkgezinden goed op elkaar ingespeeld (m.b.t. oldtimerhakselen) en hebben ze niet noodzakelijk behoefte aan externen om een gezellige dag te beleven. Dus ja, gooi het in de groep en misschien kan je aansluiting vinden bij reeds bestaande groepjes, of een nieuw groepje vormen. Ik ga alleszins binnenkort eens een museumbezoekje regelen voor al wie het gemist heeft of nog eens wil terugkomen (Zetormuseum Houtvenne). Je bent altijd welkom, misschien kan je daar ook een aantal contacten leggen?
Klaas-fordje
@jd3140jb is best een stukje rijden. Maar als er daar toevallig zo wat over gesproken wordt mag je het laten weten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden oldtimer , tractoren , belgië , maaier , contact , show en geel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0