Trekkers uitgezonderd van strengere eisen rond uitlaatgassen

De EU-normen voor uitlaatgassen van zware vrachtwagens en goederenvervoer worden strenger. Trekkers, andere landbouwvoertuigen, hijskranen en bosbouwmachines worden daarvan uitgezonderd.

Deel dit topic

Reacties

+3
MaxxuM4ever
Mooi
DriveJohnDeere
Scheelt weer een hoop storingen
+1
langeslagdiesel
Zal mij niet verbazen als ik weer een broodje aap gelezen heb. En voor het zover is zal het 1 en ander wel weer heel anders in elkaar steken. Nu al is de uitzondering bedacht voor voertuigen die weinig gebruikt gaan worden. Als voorbeeld neemt men een brandweerauto. Het zelfde chassis met kipper opbouw en motor zou wel schoon moeten zijn. Het zelfde verhaal dus als een bus omzetten op camper kenteken nu. Verhaal raakt weer kant nog wal.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekkers en landbouwvoertuigen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0