Illustratie van:
0

Torpedo TD 7506 - Aansluiten temperatuur meter en gas olie meter

Inmiddels doet alle verlichting het weer, nu ben ik bezig met het dashboard. Hier zitten nog 2 meters waarvan ik niet echt weet hoe ik ze aan moet sluiten. De vorige eigenaar had zowat alle kabels er af getrokken nadat er kortsluiting was ontstaan.

Het gaat in dit geval om de temperatuur meter en de gasolie meter. Voor de temperatuur meter loopt er 1 kabeltje naar het dashboard toe die vanaf de cilinderkop komt, neem aan dat deze voor de temperatuur is. Nu zit er op de bijbehorende meter een pootje D en een pootje +.

Voor de gasolie meter lopen er helemaal geen draadjes meer. In de tank zit wel een vlotter, boven op de vlotter zitten 2 stekkerpootjes, hier staat voor zover ik kan zien niks bij. Op de meter zit pootje T en pootje +. Misschien moet er ook nog ergens een massa vandaan komen?!

Wellicht weet iemand hoe dit aangesloten moet worden? De trekker is een deutz in een ander jasje dus ik denk dat dit onderling hetzelfde is.

Bij voorbaat dank!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Tankvlotter, 2 pootjes. Kan zo nog niet uitvogelen waar de massa eventueel moet zitten.

(klik om te vergroten)

De bovenste is de temperatuur meter, onderste de gasolie meter.

(klik om te vergroten)

De betreffende meters.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Torpedo TD 7506 en hebben de trefwoorden trekker , kortsluiting , temperatuur , verlichting , getrokken , cilinderkop , kabels , dashboard , aansluiten en Torpedo geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
141