Warm lopen motor .

Hallo,

heb een John deer gator die warm loopt. Heb de ventilator + thermostaat en de waterpomp vervangen , maar loopt nog steeds warm . Nu komen er bubbels in de radiator vloeistof als ie warm loopt , dus k dacht de koppakking maar getest en deze was goed . Heeft iemand een idee wat het nog zou kunnen zijn ?

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@boom-agri
Denk toch de de koppakking of een scheurtje in de kop die opent als de motor warm wordt.
boom-agri
Bedankt, zal eens onderzoeken
Hielke_Deere
Hoe heb je de koppakking gestest? Gooit hij het koelwater er ook uit? Je kan een druk meter op de radiateur zetten en dan kijken of hij druk opbouwt als hij warm word
boom-agri
@Hielke_Deere met een tester, zegt geen co2. hij bubbelt, gooit er niet uit
roscho
Als er belletjes uit de koeler komen, kan het haast niet anders of het moet uit de compressie van de motor komen, dus toch lekke kop.
Voor automotoren kunnen ze dit testen met een CO-tester in de radiator. Indien CO-gas aanwezig, verkleurt die vloeistof. Ik weet alleen niet of dit voor diesels ook mogelijk is.
+1
Hanomag22
@roscho dat werkt voor diesel net zo. Vloeistof reageert op co2 dacht ik.
Hielke_Deere
Een gescheurde bus kan ook. Net onder de rand gaan ze vaak. Of in de kop.
+1
Mauritsdb
Misschien dat een keer goed ontluchten helpt.. lucht gaat er eigenlijk pas goed uit als je de voorkant van de gator hoog optilt. Of even steil tegen de dijk opzetten en dan bijvullen.
+1
lukasbelarus
Ik heb hetzelfde gehad met mijn giant. en blies steeds kvs eruit. dacht eerst ook koppakking, maar die is toen door lmb anders-goed ontlucht en geen last van.
kubota kraan hetzelfde, maar die bleek toch een lekke koppakking te hebben, maar geen witte rook en verder niks aan de hand. kop gevlakt en nieuwe pakking en geen last meer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , gator , motor , waterpomp , warm , thermostaat , ventilator , Koppakking , vervangen en radiator geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.163