Zonde van al die fendt trekkers

Daar gaan weer een paar young- en oldtimers.

Originele beschrijving

JUBBEGA - Een uitslaande brand heeft zondagavond een schuur vol met voertuigen en materialen in de as gelegd.De brand ontstond even na elven zondagavond op een erf aan de Belgische Wijk. De schuur

Deel dit topic

Reacties

Bauwz
Toch niet weer zonnepanelen die zijn gaan branden?
+1
Pieter Buren
@Bauwz lijkt niet zo op maps. Hok staat er ook nog maar 2 jaar.
+5
walker1
Zonde van al die Fendt trekkers, maar bedoel je daar dan ook mee dat het eigenlijk geen zonde is van de Nissan Patrol, dat het geen zonde is van de schuur, geen zonde van alle andere spullen in de schuur?
Hoe dan ook, ik vind het zonde van alles wat afgebrand is, gelukkig is het woonhuis gespaard gebleven en zijn er geen doden of gewonden.
+2
Pieter Buren
@walker1 van die fendt trekkers vind ik wel het meest zonde. Dat wil niet zeggen dat ik het geen zonde vind van de rest.
+3
agroservice
@Pieter Buren ja precies, ik begrijp wat je bedoeld. Ik dacht het zelfde als jou, het is toch niet zo raar op een tractor forum dat de afgebrande trekkers in de schuur benoemd worden. Als iedereen alles op moet noemen wat je zonde vindt kun je beginnen bij de fundering tot aan de nok met alles ertussen in.
+3
Reinard
Het zal je maar overkomen, in 1 klap zoveel weg waar je hard voor gewerkt hebt😔
+2
Bauwz
Mijn moeder zegt altijd: brand is erger.
Het lijkt me verschrikkelijk.In 1 klap alles kwijt.
+1
walker1
@Bauwz het is zeker erg, maar dit is puur materiele schade, hopelijk goed verzekerd, dan bouwen ze wel weer een nieuwe schuur.
Als het woonhuis afbrand en er doden en gewonden vallen is velen malen erger. Ook zonder doden en gewonden is dat veel erger, je bent dan ook echt al je persoonlijke spullen kwijt, de televisie en de koelkast zijn verzekerd, maar je krijgt nooit meer je fotoboeken terug en je hebt na een woning brand bij wijze van spreken niet eens meer een schone onderbroek.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt , oldtimers , brand , erf , schuur en trekkers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.922